Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem-Kolega nie może sie zalogowac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam taki problem ze mam serwer na plikach niesmialego na hamachi ale robilem ip z koncowka 100 (25.116.245.100)

ale potem zmienilem clienta i zamiast koncowki 100 w root i serverimfo.py dalem normalne ip z hamachi bez koncowki 100  zeby moj kolega mogl dolaczyc z tego co przeczytalem. Jak dolaczyl do sieci hamachi odpalil starter.exe i otworzylo sie okienko z gra czyli ch1 ch2. Potem jak probowal sie zalogowac to pisalo "Blad z polaczeniem" czy cos takiego to ja nie wiem co mam robic.

1.Moze trzeba zmienic cos w sysinstall

2. Moze dla graczy nie jest normalne ip tylko jakas inna koncowka

3.nie wiem :P

0
0
0
0
0
Opublikowano

dla graczy w rootach zmieniasz żeby była końcówka 100 + serverimfo.py  też z końcówką 100 :) jak dalej nie będzie mógł wbić to zobacz czy na pewno jest w twojej sieci Hamatchi ;) 

Specjalista
Opublikowano

dla graczy w rootach zmieniasz żeby była końcówka 100 + serverimfo.py  też z końcówką 100 :) jak dalej nie będzie mógł wbić to zobacz czy na pewno jest w twojej sieci Hamatchi ;)

W głowie Ci się chyba poprzewracało od tych bugów na Lanerisie ??

@top pobierz launcher z mpc forum i niech twój kolega wchodzi przez launcher,końcówka normalna.

---------------------------------------------

@iZumi

Jakoś kurwa używam win 7 i kurwa do tej pory jeszcze kurwa nikt ale to nikt nie miał problemów.

A robiłem serwer prawie że na każdych plikach jakie są na mpc,więc z czym mi tu inteligencie wyjeżdżasz 

---------------------------------------------

Ale byłeś,więc z mojej strony i wielu innych użytkownikiem jesteś na -  :ninja:

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

na Win 7 luncher z 2010 może wywalać błąd podczas ładowania postaci.  Końcówka 100 jest uniwersalna inteligencie 

- I nie wiem co to Laneris ;) Mnie tam nie ma 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...