Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie vipa po zakończeniu ważności subskrypcji ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również podpinam się do pytanie, również prosiłbym o priv.

nikt ci za darmo nei wysle cracked BoL'a... pozdro

bb68.png

Opublikowano

@up

Google.pl - Polecam i pozdrawiam.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Żeby zainjectować dll to nie ma żadnego problemu tylko pytanie do czego je zainjectować? 

Moim zdaniem panowie znawcy wkręcają cię tylko a sami nie posiadają czegoś takiego jak zcrackowany bol.

Po za tym po co pisać na tym forum o pomoc skoro każdy tutaj odpisuje " Wypier***aj na google.pl "

To forum jest pełne pytań a puste odpowiedzi i niczego się tutaj na ten temat nie dowiesz bo panowie znawcy sami nic nie wiedzą.

Opublikowano

Podobno się da, ale w sumie to nie wiadomo.

@up W pełni się zgadzam, tutaj mnóstwo jest pytań a i tak nie ma co liczyć na odpowiedź.

Opublikowano

Jak mamy wam pomóc skoro jak wam pomożemy to dostaniemy bana na bodajże 2 tygodnie za piractwo? No sorry ale dostać 2 tygodnie za damski chuj nikt nie zamierza no chyba, że dordo bo on lubił dostawać permy.

Opublikowano

Injectujesz bol.dll za pomocą jakiegokolwiek injectora.

I w czym to pomoże? Z tego co zauważyć zdążyłem to bol.dll=bol.exe ale chuj wie bo nie zagłębiałem się bo uczciwie płacę xD

Opublikowano

I w czym to pomoże? Z tego co zauważyć zdążyłem to bol.dll=bol.exe ale chuj wie bo nie zagłębiałem się bo uczciwie płacę xD

BoL.exe to tylko injector i program do modyfikacji config.xml.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...