Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić BOL'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca.... 10$ za miesiąc BoLa to nie dużo, szczególnie dlatego, że dostajesz dostęp do wielu bardzo, ale to bardzo przydatnych skryptów.

Opublikowano

Nie opłaca się ,ponieważ League of Legends ,kiedyś zrobi coś z bolowcami i będziecie mieć w piz*** zablokowane konta ,czego też wam życzę.

Poza tym trafisz na wiele black list ,ludzie będą Ciebie tępić ,a jak cie to nie obchodzi to powodzenia w grze.

Zanika ci też skill ,czyli za 5 miesięcy bez BOLA będziesz grać jak brąz V zapewne.

Jeszcze jedno spacje też trzeba umieć trzymać ,a ty umiesz ? KAPPA

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Nie opłaca się ,ponieważ League of Legends ,kiedyś zrobi coś z bolowcami i będziecie mieć w piz*** zablokowane konta ,czego też wam życzę.

Poza tym trafisz na wiele black list ,ludzie będą Ciebie tępić ,a jak cie to nie obchodzi to powodzenia w grze.

Zanika ci też skill ,czyli za 5 miesięcy bez BOLA będziesz grać jak brąz V zapewne.

Wypad z tego forum.. Nikogo nie obchodzi co ty sobie myślisz, życzysz.

Opublikowano

tylko jeśli masz zamiar kupić bola to musisz też albo mieć cracki skryptów albo kupić najbardziej potrzebne skrypty, sam vip i skrypty które są oficjalnie dostepny dla vipów nie są aż bardzo imponujące

Opublikowano

Dokładnie. To forum cheaterskie, więc nie wiem po co tutaj piszesz. Nie lubisz - nie wchodź w ten dział, ewentualnie nie pisz, bo to twoje zdanie, akurat mało obchodzi, że nas pobanują ;).

Opłaca się go kupić, 31 złotych na jeden miesiąc to nie jest aż tak duży wydatek, a masz szereg dobrych skryptów, które ułatwią Ci grę. Jak najbardziej polecam ;)

8372383248.png
Opublikowano

Ale jeżeli gram 3 dni w tygodniu (weekend i nołlajf) to się opłaca, i jakie skrypty i czemu są 'lepsze'?

Opublikowano

A możecie mi podać kilka skryptów VIP i wyjaśnić ich działanie? I kim moge carrować gry na silverze?

Opublikowano

Jasne, że tak. Bez niego byłem w bronze teraz jestem w silver. Musisz go mieć bez niego jesteś nikim.

Jak nie potrafisz grać to może i racja. Tyle że 99/100 osób się wybija bez BoL-a.

Co do tematu, nie polecam. Jeżeli grasz tylko dla dywizji, to bierz, ale jeśli grasz 4fun i przy okazji dywizji, to zostaw w cholere. To odbiera przyjemność z gry, nie tylko Tobie, ale wszystkim uczestnikom meczu.

Opublikowano

Ja tam będę to używał na promotionach i kiedy wiem że dziś za dobrze nie ugram :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...