Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Więcej FPS w grach.

nox3345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość wyciągnięcia więcej FPS w grach na moim sprzęcie. Może macie jakieś sterowniki lepsze, czy coś co mi pomoże. Mój sprzęt to niestety laptop Acer Aspire 5755 G. Słyszałem że ten sprzęt nie jest zły, jednak nadal nie jestem najbogatszy w FPS w grach.

Intel Core i5 2430M 4x 2.4 GHz z boostem do 3.0 GHz

Nvidia GeForce GT 540M, up to 2741 MB TurboCache

4GB DDR3 Memory

Mam nadzieję że tyle wystarczy. Jedną z gier w których chciałbym sobie podnieść FPS jest CS:GO. Liczę na jakąś pomoc, dzięki.

the_miz_signature_by_d4m_d3signz-d3fmxee

Opublikowano

defragmentacja/ccleaner/adwcleaner/ zbędne programy wywalić w kosmos.

Ta i5 ma 4 wątki a tak na prawde 2 rdzenia :P. I7 w laptopach ma tylko 4 rdzenie.

A sterowniki do karty graficznej to masz? Bo wakc na dosłownie tej karcie wyciąga bf3 na ultra, jedynie ma i7 a nie i5.

graphic.png
Opublikowano

defragmentacja/ccleaner/adwcleaner/ zbędne programy wywalić w kosmos.

Ta i5 ma 4 wątki a tak na prawde 2 rdzenia :P. I7 w laptopach ma tylko 4 rdzenie.

A sterowniki do karty graficznej to masz? Bo wakc na dosłownie tej karcie wyciąga bf3 na ultra, jedynie ma i7 a nie i5.

Defragmentacja, ccleaner, takie rzeczy już były. Domyślałem się że ma 2 rdzenie, i liczyłem że wy też się domyślicie. Sterowniki do karty graficznej zawsze mi pokazuje że nie znaleziono nowszych, a jestem kiepski w szukaniu sterowników, może coś podrzuci ktoś ? :/

the_miz_signature_by_d4m_d3signz-d3fmxee

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...