-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Tengosccomakota
Tengosccomakota
Zakupiłem słuchawki Sennheiser HD 201 i mam problem ponieważ nie ma w nich wbudowanej regulacji głośności i się zastanawiam co zrobić bym mógł sobie ściszać i pogłaśniać kiedy chcę, może jest jakiś sprzęt który umożliwia takie coś, albo może klawiatura która ma wbudowane takie wyciszanie i pogłaśnianie, czy klawiatura jeśli ma takie coś to wbudowana w niej regulacja głośności zadziała na słuchawki ? A i drugi problem jest taki, że strasznie głośne są, a dokładniej jak je zdejmę to działają jak głośniki, w całym pokoju słychać wszystko z tych słuchawek, na internecie wszyscy sobie je zachwalają i właśnie dlatego je kupiłem, ale dźwięk który słyszę mi się nie podoba, nie wiem jak go opisać, ale z starych słuchawek był dobry i nie narzekałem, a tutaj wszystko jakoś tak za głośno, taki bardziej komputerowy głos z nich słyszę.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.