Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek do 44lv

shounser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, możecie mi podać jakiś zarobek dobry zarobek do 44lv? mam konto woja 44lv ale musze sobie do niego login przypomnieć -.- mam również jeszcze 13lv, zostawiłem te konto od 5 do 13lv przez 2 h na bocie dropiło ziarna 3x 99 1x 11. ale to za długo... możecie mi podać jakiś sposób? daje lajki

Jeżeli jest jakiś dobry sposób do którego trzeba włożyć pieniądze to na chwilę obecną mam 180k

Opublikowano

Pobierz sobie bota : http://www.mpcforum.pl/topic/906749-autoitnostale-bot-v02-z-opcj-aktualizacji/ -link do teamtu z mpcforum ;)

zrób 2x konta e mail, na głównym konta nostale wyślij zaproszenie do gry

włącz 2x nostale poprzez odpalenie dwóch kont na komputerze np. twoje i gość na tym i na tamtym się zaloguj zrób misję z kurczakiem i idź tam na te większe "pola" odbal bota i zostaw je na 2-3 h np. idź na rower, przynajmniej ja tak robie. ale ja zazwyczaj wracam po 4-5 h, po tym czasie mam razem na jednym koncie 13x 99 i 20lv... lecisz tak do 30lv tylko zmieniasz miejsce expa na moby z lv 7+ i robisz to samo, na drugi dzień masz full kasy z ziemi około 150k-250k do tego wełny itd te pierdoły, i dużo ziaren mocy do tego na głównym koncie 30 nosdolarów ( żeby je już zdobyć musisz zrobić cp 30) i tak oto zarabiasz sobie natydzień około 10kk, przeliczając wełny,kase z ziemi, kase z wełny,kase z tych mniej wartościowych w nosbazarze przedmiotów ale sprzedanych u handlarzy, itd.

Polecam dobry zarobek :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...