Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z gra na bg i uo

konan54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem nie wiem co zrobic jak gram na uo albo bg to pogram chwile i mnie wyrzuci z servera pisze takie cos

"Connection terminated from server"

Wie ktos o co chodzi tak mam tylko na bg i uo a na cqc nie

Prosze o pomoc

Odinstalowalem warrocka i zainstalowalem i nic nie wiem o co chodzi

Opublikowano
Witam mam taki problem nie wiem co zrobic jak gram na uo albo bg to pogram chwile i mnie wyrzuci z servera pisze takie cos

"Connection terminated from server"

Wie ktos o co chodzi tak mam tylko na bg i uo a na cqc nie

Prosze o pomoc

tak..to znaczy ze utraciles polączenie z serverem gry...ale nie iwem czmeu to sie dzieje..moze amsz za wysoki ping albo net Ci sie rozlacza

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Net mi sie nie rozlancza moze chodzi o ping ale inny maja wiekszy odemnie i im chodzi normalnie nie wiem dlaczego

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

pewnie cos masz z kompoterem ze ci resetuje poleczenie z netem bo wywalic z takim napisem może jak niemasz połączenia z netem

Opublikowano
moze dlatego ze mam wirusy na kompie moze to tez byc od tego????

nie bo dzieje mi sie tak samo czasme ale to nei tylko na bg i uo...poprostu gra traci połączenie z serverem a nie internet z serverem...gra traci polaczenie do czasu reloga lecz moze wyskakiwac ze jestes zalogowany poniewaz nieprawidlowow sie wylogowales albo wcale...wejscie na inne konto i powrot na swoje powinno zalatwic sprawe

Pozdrowionka ;D

Opublikowano
ok sprobuje wejsc na inne i spowrotem ale na cqc ani razu mnie nie wyrzucilo tylako na bg albo uo

bo na pewno Ci przeciąza, bo to są wieksze mapy i wymaga to wiekszego wczytywania map bo są bardziej obszerne i to moze powodowac...moze tez byc przeciązenie w roomie gdy wszyscy mają wysokie pingi...musisz pokombinowac...

a jakiego masz neta???

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

Juz kumbinowalem wiele razy i nic mam 655kb/s moj kumpel ma 512 i mu normalnie chodzi i wszedlem na inne konto i wrocilem i nic

Ale mi net sie nie rozlancza caly czas jest podlaczony tylko wyskoczy takie cos i moge spowrotem wejsc do wr

Opublikowano
ja mam tak dzieje jak net mi się rozłączy

ja tez tak mam ale to tylko polączenie a nie caly net...bo zauwaz ze masz polaczenie z netem przeglądarka i gg i skype itp wszystko dziala tylko poprostu gra warrock. traci czasme polaczenie serverowe z gry z polaczeniem internetowym..moze tez byc spowodowane zakloceniami na linii uslugodawcy internetu czyli polaczenia sieciowego

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

Nie wiem ale na poczatku ja zaczelem grac to bylo wszystko ok od tego czasu to sie dzieje jak mi sie komp zaczal dygac co jakis czas sie zacina byl juz u naprawy wszytsko bylo ok przez jakis czas i znowy zaczelo sie zacinac cos podobno w dosie mam podygane musze isc jeszcze raz do naprawy niech zrobia bo jak wtedy zrobili wszystko bylo ok

Opublikowano
a jak sie robi to defragmentacje dysku bo ja sie na kompach nie znam

nie pamietam bo mam viste ;p ale wchodzisz w panel sterowania i tam masz chyba defragmentacja dyskow albo wyszukaj wpisz defragmentacja albo defragmentator i powinno byc

@EDIT i jak?

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

ok thx przecież wiem ze to nic zlego brat juz to kiedys robil ja musze to zobic na 2 dyskach bo mam 2 dyski

@EDIT Ok dziekuje

Opublikowano

wiem jaki mam ping bo kumpel mi zawsze mowi jak mu sie spytam

@EDIT zrobilem to co kazales tiger ide sprawdzic czy wszytsko dziala

Opublikowano

Miałem to samo , to net ... pokazuje że jest połączony tylko tak naprawdę tak nie jest , tylko ikona internetu ... gadaj z dostawcą internetu ;]

Opublikowano
Miałem to samo , to net ... pokazuje że jest połączony tylko tak naprawdę tak nie jest , tylko ikona internetu ... gadaj z dostawcą internetu ;]

nie nie to samo bo np dzieje sie to...np jak gadalem z kumplem na skype i mi wyskakiwalo conection terminated from server a internet miale mbo on mnie slyszal ja go tez jak gadalismy..wiec to nie do konca rozlaczenie neta.. ;]

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

Sorry ale jeszce w wr nie gralem jutro sprawdze czy to cos pomoglo tiger i napisze w temacie a jak nie to sprobuje sposob od Megatron22

@EDIT ok

Opublikowano

Tiger zrobilem to co kazales nie pomoglo sprobuje to co Megatron22 napisal

@EDIT

Megatron22 niestety to co napisales tez nie pomoglo sam juz nie wiem moze ktos wie o co chodzi???????

Opublikowano
Tiger zrobilem to co kazales nie pomoglo sprobuje to co Megatron22 napisal

@EDIT

Megatron22 niestety to co napisales tez nie pomoglo sam juz nie wiem moze ktos wie o co chodzi???????

no ja pierdziele ^^ to se raczej na uo ani na bg nie pograsz...napisz do mnei na skype moze cos wykombinuję ;] albo sproboj jeszcze przez konfiguracje neta sprawdzic czy aby na pewno masz stałe polaczenie z netem..

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

ja tez cos takiego mialem i to chyba chodzi o konto albo o warrocka bo odinstalowalem wara i zalorzylem nowe konto i mi chodzilo ale ja mialem inaczej chyba bo mi nawet cqc niedzialalo

JEDEN STRZAL JEDNA ŚMIERC

ALBO PARE STRZALOW

Opublikowano

ja juz robilem reinstalke wr a nie bede konta zmienial bo mam 18lvl i premke

@EDIT Tiger wejdz na GG bo ja nie mam skype'a

@EDIT a wie ktos na jaki adres email sie pisze do adminow wr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...