Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Mógłby mi ktoś zrobić permissionsex.yml do minecraft bukkit?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Nie jestem ogarniety w robieniu np rang w permissionsex wiec czy moglbym was poprosic abyscie:stworzyli mi plik permissionsex.yml i wyslali w notatniku bo notpada++ nie posiadam.Moje plughiny na moim bukkicie(craftbukkit 1.7.2 R0.3-beta)

to: anticheat,authme,citizens,clearlag,essentials,multiverse,voxelsniper,worldedit,worldguard,factions. Rangi maja byc takie:

Wlasciciel,HeadAdmin,Admin,Moderator,KidMod,ChatMod,SVip,Vip. Nie dodawajcie tam typu "essentials.kit gunwo" kity stworze sobie sam i dodam bo az tak zielony nie jestem. I prosze aby permisje do voxelsnipera i "wanda" i z wandem zwiazanych komend mial dostep tylko wlasciciel (nie pytajcie dlaczego:D).Jeszcze raz wielkie pozdrowienia i czekam na pliczek :D!

Opublikowano

Ściągnij 1szy lepszy z neta... Btw notepad++ jest darmowy i to jeden z programów, który każdy powinien mieć. ._.

Oczywiście permisje tych całych innych pluginów (są w ich "tematach" po prostu kopiuj do swojej rangi, np te voxela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...