Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dualcraft

torken23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg DualCraft

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Survival + Frakcje

strzalka.gifSloty: 15

strzalka.gifIP: dualcraft.cubehost.pl

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie SERWER WYSTARTOWAŁ

Administracja2.png

[Wlasciciel]Torken23, [Wlasciciel]Michal888PL [Admin]TheIcraftPlay

pluginy.png

Tajemnica państwowa  ;)

InformacjeDot.png

Serwer na jaki czekałeś/aś ! Najlepszy serwer 15 slotowy ! Zero lagów, ogarnięta Administracja, miła atmosfera ! Pierwszy gracz otrzyma Vipa na miesiąc ! Nabór na Moderatora i Budowniczego tylko z doświadczeniem ! 

Opublikowano

Dobra, jako, że już w tytule tematu jest wejdź i oceń, to wszedłem i teraz oceniam.

Po pierwsze, reklama serwera w złym dziale, dodatkowo zastosowany generator prezentacji, żadnej autorskiej grafiki, screenshootów, opisu, wszystko zrobione na odpierdol.

Sam serwer tragicznie denny, kiczowaty - na spawnie skiny YouTuberów - nie wiadomo po co i dlaczego, bo ani jeden z tych youtuberów nie jest partnerem serwera etc.

Lecimy dalej, denny spawn, klocek z sandstone'a, żadnego regulaminu (mogę robić co mi się podoba?), żadnych informacji, pod komendą, czy też na tabliczkach - po prostu nigdzie. 

Co dalej? Zero autorskich wtyczek, wszystko pobrane z internetu i to jeszcze nieudolnie skonfigurowane, kilka poważnych błędów, nasrane pełno kolorków w pluginach, denna nazwa z "Craft" na końcu oczywiście.

Więcej bym napisał, ale mi się nie chce. Kolejny 20-slotowy serwer założony przez osobę nie mającą pojęcia o tym, co robi, której wiek nie przekracza ~ 13 lat. Żenada.

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

Więc tak może ja zacznę :> Regulamin jest czytaj uważnie jak jesteś ślepy ubierz okulary pisze na Hologramie /regulamin.  Co do wieku który nie przekracza "13 Lat" to się mylisz mam 17 lat reszta po 16 a najmniej to 14 więc nie masz się o co pruć co do 20 Slotów w Portfelu zostało nam ponad 84 zł jak na razie to serwer testowy dla tego 15 slotów jeszcze jakiś problem ?:>

a co do "rozwalenia łatwo serwera" to się nie zdziw jak ci pakiety polecą na Neostradę :> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...