Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A po co? A dlaczego? - 我Xoni

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu ma służyć ten temat? 2 gry, w których wykręciłeś dobre staty, nie wiemy jak, nie wiemy w jakim teamie, nie wiemy w jakiej lidze, dobre do nabijania postów te chujowe media w tym dziale.

Opublikowano

Będę wstawiał screeny z potyczek, myślałem, ze zrobiłem screeny z tamtych lecz się nie zapisało. Teraz będę robić screeny z tabeli wyników po grze. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

qUrBD3v.pngpeez9Fc.png

Mam małe problemy z LoL'em i po grze nie wyświetla mi się tablica wyników, a LoL Launcher się zamyka. Dużo problemów na tym nowym patchu. :)

Analiza gier (od dołu do góry):

Master Yi - Tutaj gra poszła gładko jak po maśle, szybka latarnia pozwoliła mi zdominować przeciwnika na midzie przez co zdobywałem tam ekstremalnie szybko kille.\

Master Yi - Nie wiem co się stało, ale zaczął skakać mi ping od 50 do 230, a czasem były ogromne skoki ale krótkie nawet do 1230. Na początku szło spokojnie i miałem nadzieję, że uda mi się to wygrać lecz niestety przeze mnie gra została przegrana, zacząłem throwować coraz częściej w TF, nie mogłem się skupić na grze przez ogromne skoki pingu. Po tej grze miałbym serie, lecz ping jest lepszym przeciwnikiem ode mnie...

Xin Zhao - Gra po około godzinie od poprzedniej, myślałem, że się ustabilizował ping lecz niestety zaczął znów skakać. Wiedząc, ze nic nie wskóram grając pod build assasyna zbudowałem dość tanktowany build, dlatego nie byłem aż tak zależny od pingu. 

Build gry Xin Zhao:

DYxR8eV.png

Podsumowanie:

Jakbym nie przegrał gry Masterem, prawdopodobnie miałbym serię i 1 wygraną, no cóż nie zawsze potrafimy przewidzieć problemy u dostawcy lub riotu. Lecz nie ma co gdybać i iść nadal naprzód!

PS. Jeżeli podoba wam się taki pomysł przekazywania moich starć w LoL to napiszcie niżej, ofc od jutra będą screeny z tabeli która ukazuję się po skończonej grze. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

9TDIYz7.png

Było ciężko, ponowne skoki pingu i tylko jedną grę mi się udało wygrać, ponieważ poszedłem w little tanka na Xin Zhao i po wygranej kolejna seria do Silver I :)

USpLFx3.png

Tutaj znów skoki pingu, więc postanowiłem oddawać kille dla Zyry. Farma jest bardzo słaba, ponieważ nie mogę skupić się kiedy ping leci do 300 a potem znów spokojnie. Mam nadzieję, że Riot niedługo ogarnie te skoki pingu :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ekscytujące ... Twoje życie musi być mega nudne, że robisz opisy własnych gier dla ludzi których to nie interesuje... Kappa ;)

@Antywarn

Oby tak dalej. Życzę sukcesów. Wbijaj szybko Diament ;) Master build ?

Opublikowano

Stworzenie takiego opisu zajmuje maksymalnie 2 minuty, więc nie wiem o co ci chodzi. A co do pytania "Master build?" to nie wiem o co ci chodzi ;p Jakbyś mógł to sprecyzuj je bardziej. :)

@edit

Silver I już jest :D Ale SS mi się nie zrobił z wbicia xD Tutaj macie dalsze postępy:

FGxRqZ2.png

Najnowsza gra:

TgZs8Gi.png

PMK3yt4.png

Opublikowano

b5BcqKU.png

Coraz bliżej *.* Btw. Curse Voice jest zajebisty, ale niestety trzeba trochę kumać po angielsku, mimo mojej wiedzy z gimby daję radę :D

@Edit

GXailQx.png

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...