Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kolorowy nick na liście graczy Online (Tab)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ^^ Mam problem typu ze jak nacisne TAB ja mam połowe nicku kolorowy a inni moja z rangą [Gracz] a inni tylko biały nick bez rangi i jak zrobić  zeby każdy miał biały zwykły nick po nacisnięciu TAB a admnistracja np. szary 

Prosze o pomoc :/

Opublikowano

Jakiego pluginu używasz od chatu ?

To może być wina pluginu od chatu

Albo też masz dwa innego pluginy

Daj lubię to jeśli pomogłem... nic cię to nie kosztuje a mnie Motywuje !! ;)

Opublikowano

NametagEdit :)    wpisujesz graczowi zeby mial jakis nick fajniejszy NP : &9&l[Gracz]&f&l MPCFORUM to by byl taki nick : [Gracz]MPCFORUM  a i dodatkowo przy nicku graczu np : stoisz obok niego chcesz zobaczyc jego nick : to ci sie wyswietla:

[Gracz]MPCFORUM tak jak wpisales wczesniej , Komenda: /ne prefix <nick> &9&l[Gracz]&f&l MPCFORUM

to co wyzej: mozesz wpisac co chcesz np . Dziwka ktora sie sprzedaje i na tab bedzie taki mial nick i obok ciebie jak bedzie stal :) fajny pluginek pozdro

mysle ze pomoglem ;-)

mc.x-hardcore.eu!
OTWARCIE SOBOTA o 17:00! (29.08.15)r)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...