Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top Lane postacie i ich kontry

Anyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na topa polecam:

-Teemo

-Fiora

-Jax

-Jarvan IV

-Lee Sin

-GankPlank

(Są to moje postacie jakimi gram na topie często :))

A teraz kto przeciwko komu jest dobry

Kontry

Fiora -  Lee Sin, Jax

Teemo - Jarvan IV, Lee Sin, Jax

Jax - Lee Sin

Jarvan IV - Jax, Gankplank, Fiora

Lee Sin - Fiora, Jax, Teemo

GankPlank-Fiora, Jax, Teemo, Lee Sin

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

A Riven? Jeden z najlepszych toperów Renekton. A Ryze?

Na prawdę, J4 na topa? Jak się człowiek uprze to da radę, ale to jest jungler. Na topa się raczej pickuje Bruiserów.

Według mnie słaby tut, bardzo krótki.

Napisałeś, że kontrą Fiory jest Lee Sin.

Napisałeś, że kontrą Lee Sina jest Fiora.

Coś tu się nie zgadza...

343731479829004887779.png

Opublikowano

że tak spytam.

co to jest?

fiora kontruje lee sina który kontruje fiorę dziękuję dobranoc.

@edit

Brąz w sygnie rozjaśnił mi co nieco ._.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Trace wiare w ludzkosc... lee kontruje fiore a fiora lee. I sadze ze autor nawet 30lvla nie ma... same syfy na topa nie champy teraz gra sie renekton shyvana ryze a nie jakies gowno

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Bo nie które postacie kontrują siebie nawzajem np lee wykopie z ulta, a fiora do miniona się tepnie z q i do niego więc kontra vs kontra -,-

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Bo nie które postacie kontrują siebie nawzajem np lee wykopie z ulta, a fiora do miniona się tepnie z q i do niego więc kontra vs kontra -,-

moze juz nie filozofuj ?

Opublikowano

wiekszej glupoty nie slyszalem :D to tak jakbys powiedzial,ze rumbla ult jest slaby bo malo bije ale rumbla ult jest dobry bo robi % dmg 

jak ktos kogos countruje to jednostronnie

baner.png

Opublikowano

Jak juz piszesz ze np. fiora kontruje lee a lee kontruje fiore to napisz czemu tak jest.. Jeśli chodzi o poradnik to jest lekko mowiac slaby... 

O same picki sie nie czepiam bo kazdy gra czym lubi a nie bo taka jest meta..

Opublikowano

Shyvana też jest dobra na topa Kontra do niej to przeważnie Irelia,dzisiaj przegrałem topa Shyvana z Irelia. OP ;o

Opublikowano

LUDZIE NAUCZCIE SIĘ! NIE ISTNIEJE NIC TAKIEGO JAK KONTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRACIE POSTACIAMI KTÓRYMI WIECIE ŻE POTRAFICIE I JESTEŚCIE W STANIE WYKIEROWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONTRA TO WYGLĄDA TAK: O PICKNĄŁ RIVEN, SZUKAM KONTRY O NP JAX TO BIERZESZ GO CHOCIAŻ NIGDY NIM NIE GRAŁEŚ? W TYM WYPADKU DOBRA RIVEN JEST W STANIE ZROBIĆ JAXOWI SIECZKE Z DUPY...  LEPIEJ PICKNAC POSTAC Z KTORA MASZ DOSWIADCZENIE NIZ DAC DUPY PRZEZ "KONTRE"

Opublikowano

LUDZIE NAUCZCIE SIĘ! NIE ISTNIEJE NIC TAKIEGO JAK KONTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRACIE POSTACIAMI KTÓRYMI WIECIE ŻE POTRAFICIE I JESTEŚCIE W STANIE WYKIEROWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONTRA TO WYGLĄDA TAK: O PICKNĄŁ RIVEN, SZUKAM KONTRY O NP JAX TO BIERZESZ GO CHOCIAŻ NIGDY NIM NIE GRAŁEŚ? W TYM WYPADKU DOBRA RIVEN JEST W STANIE ZROBIĆ JAXOWI SIECZKE Z DUPY...  LEPIEJ PICKNAC POSTAC Z KTORA MASZ DOSWIADCZENIE NIZ DAC DUPY PRZEZ "KONTRE"

dokładnie 

ja kiedyś grałem na ''kontre'' ja katarina vs malzahar i jakoś wygrałem ograłem go do 0 

Opublikowano

Hmmm , to zagramy może ja zagram renektonem a ty riven.

Nawet brna , boxbox często jest tyrany przez średnio rozgarniającą małpe

grającą renektonem . 

I wyłącz tego capsa ;)

Opublikowano

dokładnie 

ja kiedyś grałem na ''kontre'' ja katarina vs malzahar i jakoś wygrałem ograłem go do 0 

Chyba nie umiał grać ,jak chcesz ja mogę z tobą spróbować.

Malzahar ,zawsze rozdupczy meele AP

Naprawdę ,moderatorze on dostał odjęcie % za takie coś? Może ja zacznę takie pseudo - poradniki robić...

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...