Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tableta do około 350 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiegoś tableta w cenie do 350 zł dla mamy. Wiadomo, jak za tą cenę nie oczekuję po nim super sprzętu. Chodzi mi o to żeby starczył do przeglądania neta, muzyki i do czytania ebooków czy też odpalenia prostych gierek. Zależy mi jeszcze na tym żeby bateria nie była tak słaba że starczy na 2 godziny. Macie jakieś propozycje?

Opublikowano

A nie dałbyś rady dołożyć około 200 zł? To już będzie dobry tablet - Google Nexus 7. Ma on  7 calowy ekran 1280x800 pikseli. Na pokładzie jest także procesor NVidia Tegra 3 Quad Core o taktowaniu 1200 MHz. Posiada 16 gb wbudowanej pamięci i 1GB RAM. Ten tablet wystarczy do wszystkich zastosowań powyżej, internet będzie działał płynnie (w tanich tabletach się tnie), gry odpalą bez problemu, będzie dobra jakość dźwięku, do czytania Ebooków zainstalujesz np. Moon + Reader i będzie git ;) Dodatkowo urządzenie posiada dużą baterię 4325 mAh, co wystarczy na nawet 9,5 godziny zabawy! Będzie zadowolony ;)

http://www.ceneo.pl/17800226#tab=click

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...