Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Champ do carrowania rankedów .

versuspc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego champa polecacie kupić do carrowania rankedów ? Nie chce wypisywać jakie mam a jakich nie mam ale rozważałem nad kupnem :

Syndra , Diana , Ziggs , Yasuo , Zed . A może coś innego ? Które najbardziej z tych by się carrowało rankedy ? Jestem w s3 . Wiem że były takie tematy ale były tylko odpowiedzi z zaletami i wadami  a ja chce jedną konkretną  postać .

Opublikowano

Jejq, ile razy można powtarzać, że każda postać jest dobra tylko trzeba ją ogarnąć, a są łatwiejsze i trudniejsze. Polecam Ziggsa ze względu fajnego dmg w late.

Opublikowano

Ogólnie, żeby carrować rankedy trzeba grać na mid/Jungle są to dwie najważniejsze linie w grze chyba wiesz z jakiego powodu. 
Polecam Ci Jax !
-Dobry Escape 
Przy dobrym build:
-Wytrzymały
-Duży DMG
-Może rozpoczynać TeamFight w późniejszym etapie

Jeżeli pójdziesz na jungle nim pamiętaj o częstym Gankowaniu:

Ty będziesz miał z tego korzyści (Kasa) oraz możesz zmienić sytuacje sojusznika i ułatwić mu wygraną :) 
Zostawiaj mu Kille, żeby zdominował nad przeciwnikiem a sam kille zacznij brać w MidGame ;)

Opublikowano

Ogólnie, żeby carrować rankedy trzeba grać na mid/Jungle są to dwie najważniejsze linie w grze chyba wiesz z jakiego powodu. 

Polecam Ci Jax !

-Dobry Escape 

Przy dobrym build:

-Wytrzymały

-Duży DMG

-Może rozpoczynać TeamFight w późniejszym etapie

Jeżeli pójdziesz na jungle nim pamiętaj o częstym Gankowaniu:

Ty będziesz miał z tego korzyści (Kasa) oraz możesz zmienić sytuacje sojusznika i ułatwić mu wygraną :) 

Zostawiaj mu Kille, żeby zdominował nad przeciwnikiem a sam kille zacznij brać w MidGame ;)

mowisz ze do carowania mid i jungle a polecasz mu postać na topa, hipokryzja się szerzy...

jax jest dobry, yasuo i diana, nafedowane same gre zrobią.

Opublikowano

Teraz Master Yi, Xin Zhao i Shaco pod Feral Flare (nieziemski dmg mimo nerfu tego przedmiotu) są naprawdę dobrymi postaciami którymi można carrować gry. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

zed

-potrafi na combo zlozyc enemy adc/apc

- dobra ucieczka

- urozmaicona gra dzieki W oraz ultowi,nie nudzi sie bo caly czas musisz go cwiczyc

- aoe slow z E

swoja droga,ile jeszcze bedziecie robic takich tematow ?:D wystarczy poszukac :)

baner.png

Opublikowano

zed

-potrafi na combo zlozyc enemy adc/apc

- dobra ucieczka

- urozmaicona gra dzieki W oraz ultowi,nie nudzi sie bo caly czas musisz go cwiczyc

- aoe slow z E

swoja droga,ile jeszcze bedziecie robic takich tematow ? :D wystarczy poszukac :)

co patch sa rozne zmiany, wiec o co placz z nowymi tematami, ma patrzec z s2 albo s3 tematy?

chyba najlepiej na silvery wziac kate, dobra farma zejscie na bota czy cos i gre mozna wygrac

Opublikowano

Ja polecam xina na topie / jungli.. Naffedowany jest bardzo wytrzymały a posiadajac samą trinitke ma nieziemski dmg. W jungli wiadomo carrujesz inne linie a na topie masz najmocniejsze early z toperów wiec latwo sie szybko feednac. Na topie nawet taki renekton ma malo do gadania :)

Natomiast z postaci na mida polecam annie. Malo popularny champ ( co jest dziwne ) natomiast dobrze uzyty ult + w robi mase dmg + stunuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...