Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które linie LT i MT wybrać?

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaproponujcie mi jakies dobre linie medow i lt: z lt mam linie amx 13 75, z medow jeszcze nic zalezy mi u:

mt:Dzialo i Pancerz

lt:dzialo i mobilnosc lub camo i mobilnos lc

Myslalem o ruskich mt i chinskich lt

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

MT Możesz zrobić USA. Marvelus ma Xt i bardzo chwali. Pancerz sporo obija, świetne wieże, przyjemna linia, dobre lufki.

LT? 9/10t zawsze jest med. Możesz kończyć francuskie do BC 25t, bo mają wszystko co wymieniłeś.

Opublikowano

LT to niemieckie i francuskie

MT to ruskie i chinskie male mobilne ze slaba depresja albo niemieckie(do E50m) i usa(maja chyba najtwardza wieze) mniej mobilne ale lepsza depresja

860331433165800174608.png

Opublikowano

2x up Czytaj ze zrozumieniem.

Chodzili mi o nowa linie no chyba samo przessie sie rozumie ze ta francuska skoncze

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

MT Możesz zrobić USA. Marvelus ma Xt i bardzo chwali. Pancerz sporo obija, świetne wieże, przyjemna linia, dobre lufki.

LT? 9/10t zawsze jest med. Możesz kończyć francuskie do BC 25t, bo mają wszystko co wymieniłeś.

Poprawka: chwalę linię do T9, T10 nie chwalę, bo nie ma za co.

Działo i mobilność + camo w LTkach: T71/AMX13 90/Chaffee (nie polecam)

Linia do MT - działo i pancerz? E 50M/121

Opublikowano

Ja polecam ci brytjskie. Zabawa zaczyna się od VII t bo tam jest hulldown. Mobilne w miate szybkie pancerz nienajgorszy ale to od VIII centurionaI

Poprawka*

Od 8t zaczyna się hull down.

Do 6/7t gra się jako aktywny spotter, 7 tierem można grać w 2 linii. Potem tylko hulldown i Xt się dingają. 

Opublikowano

Comet ma 2 wieże jedna z cromwella a druga z huldawnem do -8°C

HullDown to gra na wieżę - Wystawianie wieży i chowanie kadłuba. Comet ma cały pancerz słaby, nie ma sensu nic wystawiać.

Skoro ma -8°C to jest zimno i dziwne, że wytrzymywali tam angielski żołnierze, bo gdyby ruskie, to bym się nie zdziwił.

Top: Może i ma -8 stopni, ale i tak w nią wszystko w chodzi. To o czym mówisz, nazywa się Depresja. HullDown jest sens robić dopiero centurionem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...