Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Restynid.pl #9 Nowe '' Wejścia do Miasta''

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie potraficie ustawić murka równo z słupem, a wrzucacie SS z innej gry jako Wasze rzekome dzieło w metinie, żal mi Was chłopcy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nawet nie potraficie ustawić murka równo z słupem, a wrzucacie SS z innej gry jako Wasze rzekome dzieło w metinie, żal mi Was chłopcy.

Innej gry? Muhahahaha . Rożsmieszyłeś mnie do dna :)

Młody człowieku nie tylko wy potraficie coś zrobić nie uważajcie się za lepszych :) Będzie beta to zapraszam wejdziesz do gry i sobie zobaczysz.

Opublikowano

Tak szczerze to wasze prace sie mi jakoś nie podobają nie wiem czemu, ale takie jakies nie fajne..

Z tego co widze prawie żadnej osobie sie nie podobają ale robcie to dalej może za jakieś 10 lat dobrze jakas zrobicie:] 

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Tak szczerze to wasze prace sie mi jakoś nie podobają nie wiem czemu, ale takie jakies nie fajne..

Z tego co widze prawie żadnej osobie sie nie podobają ale robcie to dalej może za jakieś 10 lat dobrze jakas zrobicie:] 

To przez SSY :) 

W grze wygląda o niebo lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...