Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer minecraft 1.7.2 i działał bez zarzutów około dnia po czym wystąpiły jakies błędy z chunkami:

[11:28:17 ERROR]: Chunk file at -157,177 is in the wrong location; relocating. (Expected -157, 177, got -157, 178)

Wyglądało to mniej więcej tak jak na załączonym zdjęciu: post-72302-0-97084700-1398164206_thumb.jpg

Gracz był w swoim domku potem teleportował się na spawn po czym spowrotem wrócił na swojego homa i spadł z góry ponieważ wygenerowała sie przepaść taka jak gdyby ktoś użył wanda i wyrzucił dany teren. Czego to może być wina jakiś plugin czy coś ?

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Wystarczy wgrac nową mape lub poszukaj jakiegos pluginu do naprawiania chunków (dluga robota jezeli jest ich duzo) Ja korzystalem z ChunkFixer ale juz jest on nieaktualny

Opublikowano

Pluginy to te wszystkie podstawowe najbardziej potrzebne a jeszcze mam pytanie jedno, Wczoraj robiłem kopie a te problemy pojawiły się dziś więc jak wgram tą kopie to już wszystko bedzie ok ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...