Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Curse Voice - co to, jak używać

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam do Was pytanie. Czym dokładnie jest Curse Voice, co to robi, do czego służy.

Gdzie to pobrać, jak tego używać. Co najważniejsze czy Riot na to zezwala? 

Wiem tylko tyle, że można przez to gadać, jednak nie ogarniam z kim.

Z góry dzięki.

343731479829004887779.png

Opublikowano

to jest cos ala ts + jakiś extra hud, którego sobie możemy w bolu ściągnąć xD. Raczej wątpie żeby to było legalne. 

Opublikowano

To jest legalne, większość dużych streamerów tego używa i rozdaje klucze dla swoich subów, ciekawe czy ktoś może ma klucz bo jest to jeszcze w becie, ale chętnie bym wypróbował :)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Ale na jakiej zasadzie to działa, każdy kto z Twojego teamu ma tego Curse Voice może rozmawiać z resztą?

I czy to jest sprawdzone, tzn. czy to nie jest jakieś oszustwo, czy coś w ten deseń.

To jest legalne, większość dużych streamerów tego używa i rozdaje klucze dla swoich subów, ciekawe czy ktoś może ma klucz bo jest to jeszcze w becie, ale chętnie bym wypróbował :)

Mógłbyś mi podać na PW jednego ze streamerów, który tego używa?

Opublikowano

Taki TS w grze. Dodatkowo timery na dole przy mapie i timery do ultów sojuszników. Na razie Beta, więc jeszcze dodadzą. To jest sprawdzone, streamerzy wysłani.

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Ok, ja już klucz posiadałem, to już wpisałem i pobrałem. Powiedz mi, gdzie mogę znaleźć dowód na to, że na to Riot zezwala? Jak spojrzałem do jednego ze streamerów wysłanych przez Ciebie, to miał chyba inny nick, niż główne konto, jednak nie jestem pewien. Właśnie dlatego mam wątpliwości. Gdzie mogę to znaleźć?

@down:

Nie, miałem jeden. Dostałem

Opublikowano

Oni po prostu grają na smurfach. Dlaczego miałby być za to ban? Z resztą - robi to Curse. Czy Curse zrobiłoby coś za co byłby ban na LoLu?

ps. masz może klucze?

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Nightblue3 tego używa. 23k widzów na streamie, raczej wątpię, że riot miałby za to banować, bo już by go złapał :)

1994993994.png
Opublikowano

"Co to jest Curse Voice?

Aplikacja, która modyfikuje klienta. Dzięki temu pojawia się kilka dodatkowych opcji:
- Wbudowany w grę czat głosowy
- Automatycznie szukanie ludzi, którzy także korzystają z tego programu (soloQ wewnątrz soloQ)
- Automatyczne sczytywanie czasu zabicia smoka i barona (pewnie buffów też) oraz czasu użycia superumiejętności przez członków drużyny"

Używam. Fajna sprawa. Szkoda, że mało ludzi ma do tego na razie dostęp, ponieważ rzadko kogo znajduje do czatu głosowego. Czekam, aż skończy się faza Beta i będzie dostępne dla wszystkich.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ok, dzięki wszystkim za odpowiedzi, mam to już. Bardzo fajne! ;)

a dzie to ściągnąc 

W google wpisujesz Curse Voice i bierzesz pierwszą odpowiedź. Rejestrujesz się i wpisujesz kod. U streamerów np. są giveawaye kodów właśnie do Curse Voice.

A potem to już po prostu klikasz i masz to w LoLu.

Można cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...