Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Broń? Jaki celownik do zakupu?

PlaYTerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

(1)Nie wiem jaką broń kupić mam takie warianty myślę że mogę na was liczyć że mi na nie odpowiecie(oczywiście proszę o jakieś argumęty dotyczące właśnie tej Broni):

1.Jaki K.W: AWP vs Cz 700 vs Dragunow SVD vs K.Sz/K.W M14EBR

Jaka najlepsza broń?

2.Jaki P.M: MP7A1 vs Kriss Vector vs MP5K(Niby kozacka broń)

Jaka najlepsza broń?

3.K.M: L86A1 czy M249 SPW

Jaka najlepsza broń?

4.Pistol:Nie wiem jak to sie pisze*: Jerycho vs Infinity

Jaka najlepsza broń?

(2)Celowniki (EOTech/Open Dot)

1.Czy można je wygrać w kapsułach?

2.W Codziennym losowaniu lub w Hero miałem kartę Celownik do wybranej broni miałem ja wybrać ale myszka mi się smykła no i FAIL

(3)Te bronie które chce kupić bedą kosztowały razem 171,000 SP i czy warto je kupić?

K.Sz:

-HK417 15 tyś

-M14EBR 28 tyś

K.W:

-Cz 700 22 tyś

-AWP 24 tyś

P.M:

-MP7A1 14 tyś

-Kriss Vector 14 tyś

Pistol:

-Jerycho 10 tyś

-Infinity 10 tys

K.M:

-L86A1 18 tyś

Broń Dodatkowa:

-Kukri 12 tyś

100%

-M84

-M18

(WAŻNE)

Od jakiej rangi dostaje się ile SP ?

Bardzo był bym wdzięczny jak jakiś ziomeczek by mi odpowiedział na moje TRUDNE jak dla mnie pytania.Oczywiście proszę o odpowiedż graczy którzy grali tymi brońmi w Temacie (1) Dwuma brońmi ;3

Opublikowano

Witam!

(1)Nie wiem jaką broń kupić mam takie warianty myślę że mogę na was liczyć że mi na nie odpowiecie(oczywiście proszę o jakieś argumęty dotyczące właśnie tej Broni):

1.Jaki K.W: AWP vs Cz 700 vs Dragunow SVD vs K.Sz/K.W M14EBR

Jaka najlepsza broń?                                                            ---AWP

2.Jaki P.M: MP7A1 vs Kriss Vector vs MP5K(Niby kozacka broń)

Jaka najlepsza broń?                                                            ---Vector szybki i starcza 20kulek

3.K.M: L86A1 czy M249 SPW

Jaka najlepsza broń?                                                            ---L86A1

4.Pistol:Nie wiem jak to sie pisze*: Jerycho vs Infinity

Jaka najlepsza broń?                                                            ---Infinity bądź glock.

(( Na resztę chyba nie muszę odpowiadać bo mogę cie zmylić. Napisze ci jak ja wole ))

(2)Celowniki (EOTech/Open Dot)  ((EOTech))

1.Czy można je wygrać w kapsułach?  ((Zazwyczaj tak))

2.W Codziennym losowaniu lub w Hero miałem kartę Celownik do wybranej broni miałem ja wybrać ale myszka mi się smykła no i FAIL

(3)Te bronie które chce kupić będą kosztowały razem 171,000 SP i czy warto je kupić?

K.Sz:

-HK417 15 tyś

-M14EBR 28 tyś

((HK417 lub K2))

K.W:

-Cz 700 22 tyś

-AWP 24 tyś  

((AWP jest najlepszą snajperką do nauki gry))

P.M:

-MP7A1 14 tyś

-Kriss Vector 14 tyś

((Vector))

Pistol:

-Jerycho 10 tyś

-Infinity 10 tys

-Glock i7 ((Masz serie po 3))

K.M:

-L86A1 18 tyś

Broń Dodatkowa:

-Kukri 12 tyś

100%

-Kusza ((Lepsza od Kukri))

-M84

-M18

(WAŻNE)

Od jakiej rangi dostaje się ile SP ?

((Jest poradnik dotyczący zmiany SP: http://www.mpcforum.pl/topic/1084849-poradnik-lista-lvl-exp-wzrost-sp/ ))

Bardzo był bym wdzięczny jak jakiś ziomeczek by mi odpowiedział na moje TRUDNE jak dla mnie pytania.Oczywiście proszę o odpowiedż graczy którzy grali tymi brońmi w Temacie (1) Dwuma brońmi ;3

To są moje propozycje może inni doświadczeni gracze pomogą (Nie mówię że ja nie jestem doświadczony)

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

To są moje propozycje może inni doświadczeni gracze pomogą (Nie mówię że ja nie jestem doświadczony)

A w kapsułach bronie z tymi celownikami czy same celowniki ?

Opublikowano

Bronie wypadają aby chyba z EOTech lub OpenDot.

Ok ;)

Bronie wypadają aby chyba z EOTech lub OpenDot.

A i jeszcze coś Wiem że AWP ma 2 zoomy a w przypadku Cz 700 jak jest ?, też ma dwa zoomy czy jeden?

Opublikowano

W kapsułach masz bronie z celownikami, specjalne (z bonusami do obrażeń, celności itp, ale niewielkie, więc bez nich też można sobie radzić) lub EOTech/OpenDot (zwykłe bronie z lepszymi celownikami) samych celowników nie ma, co do kuponu na celownik to pierwsze o tym słyszę, w codziennym losowaniu nigdy tego nie miałem, a na Hero od dawna nie gram. Oprócz tego bronie VIP mają te celowniki. No i M14EBR, jedyna broń za SP z EOTech. Co do konkretnych broni to polecam Famas/SG 551, AWP i P90, w kusze itp się nie bawię. Z pistoletów to Infinity, Jericho jest słabsze i ma mniejszy magazynek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...