Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć skilla na przywołanie EterTecha?

adihd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie mogę mam 11level i klucz eterowy ale nie wiem gdzie można kupić Skill (Umiejętność) do wzywania tego EterTecha ! Wiecie gdzie kupić ?

Opublikowano

Udaj się do "Lyceum" na mapie poniżej (nie wiem jak to się nazywa w PL wersji). Tam poszukaj NPCa, który w opisie ma notkę o tym, że sprzedaje skille dla Aethertechów oraz Gunnerów i kup "Przywołanie Mecha I":

http://aiondatabase.net/pl/item/169501514/

Mapa Sanctum:

b1cbd8d90946d3d916c1b82b.jpg

Opublikowano

Udaj się do "Lyceum" na mapie poniżej (nie wiem jak to się nazywa w PL wersji). Tam poszukaj NPCa, który w opisie ma notkę o tym, że sprzedaje skille dla Aethertechów oraz Gunnerów i kup "Przywołanie Mecha I":

http://aiondatabase.net/pl/item/169501514/

Mapa Sanctum:

b1cbd8d90946d3d916c1b82b.jpg

Dzięki tylko nwm jak znajdę NPC TEGO ALE OK ! :)  Hmm a do Lyceum poprzez Teleporter xD?

Opublikowano

W tym Lyceum stoi z 6-8 różnych NPCów w głównej sali. Gram po stronie Asmo więc nie orientuję się dokładnie jak ten się nazywa ale powinien mieć taki podpis o którym wspomniałem pod imieniem.

Do Lyceum idziesz na piechotę z miejsca w którym się pojawiasz w Sanctum (tam gdzie jest teleporter).

Opublikowano

W głównym mieście sanctum powinieneś mieć Lykeion. Tam znajdziesz npc od skilli. Szukasz nauczyciela gunnerów i etertechów. Tam jest kupujesz książke przywołanie mecha. Pozdrawiam Kn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...