Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić 30euro na darmowe smocze monety

Xers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokerstrategy to największa na świecie szkoła pokera, która zajmuje się pozyskiwaniem klasowych graczy dla obrzydliwie bogatych poker roomów smile.gif Działa w wielu krajach świata, w tym w Polsce. Ma wielką renomę i cieszy się całkowitym zaufaniem graczy. Poza poradnikami dot. gry w pokera oraz darmowej gotówki "na start" oferuje również ciekawy system zarabiania na polecaniu, wiele konkursów z cennymi nagrodami oraz możliwość uczestnictwa w największej na świecie, bardzo klimatycznej pokerowej społeczności wraz z treningami i szkoleniami najlepszych na świecie graczy!

1. Sposób zarobku:

Otrzymujemy 30$ od Pokerstrategy i po prostu gramy. Te 30$ jest w pełni darmowe! Właśnie tego dotyczy największa zmiana, która zaszła w serwisie. Do tej pory, aby uzyskać darmowy kapitał, trzeba było rozwiązać Quiz by udowodnić, że jest się graczem godnym inwestowania. Teraz wystarczy tylko się zarejestrować i wybrać poker room, na który chcemy otrzymać nasz kapitał (polecam WilliamHill). Pamiętajcie, że klasyczna odmiana pokera jaką znamy na Pooker Roomach oznaczana jest nazwą najczęściej NL Holdem lub pokrewną.

Kiedy możemy wypłacić nasze pieniądze?

a) Gdy tylko uzbieramy 100 Strategy Points (zdobywa się je po prostu grając, mnie się udało w jeden dzień), pod warunkiem wykonaniu minimalnego depozytu (w zależności od Poker Roomu 10-20$). Wpłacony depozyt możemy oczywiście odrazu wypłacić z powrotem wraz z naszym kapitałem. A ten kapitał wcale nie musi wynosić 45$, dobry gracz łatwo go pomnoży. Lecz to działa także w drugą stronę, ktoś grający "na pałę" może dojść do punktowego progu wypłaty z mniejszym kapitałem.

B) Gdy uzbieramy 500 StrategyPoints, bez żadnych dodatkowych warunków.

Jak odebrać darmowy kapitał?

- wchodzimy na pokerstrategy
ref: bez reflinków :)
czysty pl.pokerstrategy.com

(zarejestrowani z refa mogą liczyć na kompleksową pomoc, zarówno jeśli chodzi o zdobycie kapitału, grę itp., jak i zarabianie poprzez polecanie - zapraszam na PW)

- klikamy w "Odbierz darmową gotówkę", jak zaznaczyłem na rysunku:
post-77255-0-94596200-1398160787_thumb.jpg

- dalej zakładamy konto (jeśli nie mamy 18 lat, zakładamy na dane starszego brata, mamy etc. - losowo wybrane osoby muszą zweryfikować wiek skanem dowodu osobistego)

- dalej jesteśmy przeprowadzani przez krótki proces dokańczający otrzymanie gotówki - czyli wybranie poker roomu, na który chcemy otrzymać kapitał (polecam WilliamHill) i ustalenie pare szczegółów. Nie powinno byc z tym żadnego problemu, lecz w razie czego służę pomocą.

- gramy i wygrywamy hajs smile.gif

Jak najszybciej uzbierać 500 pokerstrategy? Na kasynie William Hill wybieramy:

gry.bmp i gramy najniższą stawką :)

ja wypłaciłem już ponad 130 euro w 2 dni :D

Jak ktoś będzie potrzebował pomocy pisać priv, odpisuję na wszystkie wiadomości! :)

bez tytułu.bmp

Opublikowano

Zawsze jest jakis haczyk.Zastanowcie sie .... Kto wam da za darmo pieniadze ? Jeszcze chca skanu dowodu osobistego ... A pozniej niewiadomo gdzie te dane wykorzystają.Na dowodzie jest pesel ... dzieki ktoremu mozna wziasc kredyt czy cos innego.Duzo jest tego typu krętaczy

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...