Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wracać?

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. Nie grałem w wota od 3 miesięcy, i jest mi trudno żyć bez wota xD.

Pytanie brzmi czy warto wracać na wota?

Każdy chyba czeka na polskie czołgi tak? Tak samo jak i ja, każda linia i frakcja ma wady i zalety, Moja gra zaończyła się na IX tierze kiedy to is 8 mi się ,,Znudził", Po tylu nowościach które ciągle dodają, niektórym uprzykrzają grę, jest nadal warto wracać i tracić te 16gb na dysku ? :D

@edit

Moje piękne parametry:

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit

Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ (2 CPUs), ~2.1GHz

Memory: 2048MB RAM

DirectX Version: DirectX 11

Karta graficzna : Nvidia 7025 (chyba tak ;d) 256mb ((To bardzo stary sprzęt, ma ponad 8 lat ale zbieram na nowy.)

Opublikowano

Szczerze? Nie warto. Po łatce 9.0 zjebali gre (za przeproszeniem) lagi, długie wczytywanie sie do bitwy... Jak masz dobrego kompa to wracaj Ciebie to nie dotknie... 

Opublikowano

Szczerze? Nie warto. Po łatce 9.0 zjebali gre (za przeproszeniem) lagi, długie wczytywanie sie do bitwy... Jak masz dobrego kompa to wracaj Ciebie to nie dotknie... 

Szczerze? Mam składaka za +/- 2000zł i lece na maxymalnych przy 40fps'ach zero lagów .. Ojciec na starym lapku zamiast spaść z fps zyskał je ... Warto wrócić. jeżeli masz nerwy ze stali bo coraz więcej pomidorków w bitwach widać :)

Opublikowano

Warto, lagi tylko na słabszych kompach, poziom graczy jest różny, ale są tryby, gdzie można grać (7/42). 

Ten rok ma być rewolucyjny dla tej gry, dodali modele HD które wyglądają zajebiście, nowe tryby gry BH, fpsy wystarczają. Polecam.

Opublikowano

nie warto

wiekszosc graczy to gra na poziomie najprotrzego bota(pojechac byle gdzie i oddac 1 strzal)

bitwy sa coraz krotcze i bardziej jednostronne, po 3/4 minutach bitwa jest skonczona ale jest 10:0 albo 0:10

bitwy z ktorych mozna czerpac przyjemnosc sa raz na ruski rok

zjebali grafike wszystko teraz wyglada jak by bylo z plastiku a zwlaszcza amerykanskie i niemieckie czolgi, modele hd wygladaja paskudnie

grafika w grach z konsoli PS1 moze byla bardziej pikselowata ale wyglada o niebo lepiej niz ta obecna WoT

860331433165800174608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...