Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dam Radę ogarnąć 8t premium?

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heeejo, po głębszych przemyśleniach wybrałem 

8,8 cm Pak 43 Jagdtiger

lub

Super Pershina

Moje pytanie, nie gram TD (mój najwyższy tier to V)

Załączam moją najlepszą bitwę (wtedy zostałem sam na 5 czołgów 5 tierowych)

eb390305fa.jpg

Dam radę ogarnąć Jagtigera ? jestem baaardzo słabym graczam, pomarańczką... 

Opublikowano

Kupno jadzi będzie ryzykowne, ale na pewno zarobisz więcej na 8t niż na 3-5t. Kupuj.

Opublikowano

No wiadomo kiedyś to ogarne, lecz jak grać gdzie się uswtawiać? Słyszałem u faji że na 9 rzuca rzadko a pancerz ma to wspaniały... 1 2 czy 3 linia? kampić? (nienawidzę tego) 

Opublikowano

Zależy jak lubisz grać jeżeli stoisz z tyłu i bijesz DMG to kupuj jadzie (ma kozackie działko i niby dobry pancerz ale tego nie powiem bo jak strzelam to wchodzi "wszędzie" może wiem gdzie strzelać :D )  bo SuperPershing to teraz dno ani pancerza ani działa ...

@ Ja zaczynając grę pierwsze co robiłem to obj. 268 chociaż 704 grało mi się o niebo lepiej to 268 nie jest zły .... Polecam Jadzie bo lubię TD'ki i parę osób z klanu ją bardzo poleca.

Opublikowano

Zależy jak lubisz grać jeżeli stoisz z tyłu i bijesz DMG to kupuj jadzie (ma kozackie działko i niby dobry pancerz ale tego nie powiem bo jak strzelam to wchodzi "wszędzie" może wiem gdzie strzelać :D )  bo SuperPershing to teraz dno ani pancerza ani działa ...

Nie lubie kampić... jak wyżej..

Opublikowano

Nie dać się oflankować, grać w 2/3 linii. Ten czołg nie nadaje się do kampienia, bo ma tragiczne camo. Wal we wszystko co się rusza, zdejmuj gąski i niszcz ;)

Opublikowano

Mam TD 5 tieru... -.- 

Jeżeli kupisz premtanka mając 5Tier zostaniesz wyśmiany przez ludzi którzy mają XVM

Mam TD 5 tieru.. a nie 5 tier... czytaj ze zrozumieniem lub się nie udzielaj. 

Opublikowano

Mi każesz dobrze czytać jeżeli sam nie umiesz dobrze napisać... Nie zostałeś sam na 5 czołgów gdybyś został otrzymał byś w tej bitwie Kolobanova

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Mam TD 5 tieru... -.-

Mam TD 5 tieru.. a nie 5 tier... czytaj ze zrozumieniem lub się nie udzielaj. 

Na jedno wychodzi ... 5 tier TD to dalej 5 tier a nie 9 .

Zrób normalną 8 to pogadamy o czołgach premium a nie wrózenie z fusuów bo ci sie fartło w jednej bitwie a nastepne 300 może byc poniżej normy .

7 kili i 1200 dmg czyli już wiemy co próbowałeś robić w bitwie...

Dam ci pare screenó co sie dzieje na 8 teirach jak ktoś umie grać

http://przeklej.org/file/G0ut1j/shot.005.jpg

I powiedz mi czy jesteś wstanie osiągać chociaz 2/3 tego ? czyli dmg na poziomie 1.5HP ? bo jak nie to sie tam nie pchaj .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Up:

Sądząc po twoich statystykach, te bitwy co wymieniłeś też na farcie.

Jeżeli nie grałeś TD nie pchaj się w nie, lecz SP też nie jest dobrym wyborem, bo jest strasznie słaby.

Ale na pewno lepiej Ci się nim będzie grało niż TD

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Up:

Sądząc po twoich statystykach, te bitwy co wymieniłeś też na farcie.

Jeżeli nie grałeś TD nie pchaj się w nie, lecz SP też nie jest dobrym wyborem, bo jest strasznie słaby.

Ale na pewno lepiej Ci się nim będzie grało niż TD

Chcesz więcej ?

Jak nie masz 8 teiru normalnego to sie nie ma co pchać w premki .

Daj swój nick skoro mówisz że te są słabe . I to takie polskie oceniasz kogoś od razu na minus , a pomyślałeś o tym że to może nie jest moje konto ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

czolg premium na poczatku grania?? dobry pomysl tylko  ale ...

1 . graj w plutonach z doswiadczonymi graczami ktorzy podpowiedza gdzie mozesz  stanac jak sie ustawic itd . (tym bardziej ze jagTig 8.8 to specyficzny TD)

w innym wypadku bedziesz szkalowany przez "pro" graczy ze lamisz  i przez ciebie przegrywaja.

warto tez poogladac filmiki (samouczki) na yt 

ogarnac napewno ogarniesz... pytanie : tylko kiedy?  ;) 

pozatym jagtig8.8 to swietny money maker 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Chcesz więcej ?

Jak nie masz 8 teiru normalnego to sie nie ma co pchać w premki .

Daj swój nick skoro mówisz że te są słabe . I to takie polskie oceniasz kogoś od razu na minus , a pomyślałeś o tym że to może nie jest moje konto ?

Chwal się statami z nie swojego konta. Do tego mów, że to twoje bitwy. Oj tickecik do supportu poleci za udzielanie konta innym osobom :3

Aż mi się prawie Ciebie żal zrobi, jak będę to robił :c i jak konto dostanie bananika :c

Topic:

SP - nie kupuj nigdy

JgTiger - mam, wszystko fajnie i przyjemnie ale:

1. Jak na początek zabawy z TD jest beznadziejnym wyborem

2. Specyficzność i brak wyczucia na początku do jakiś 150 bitew powoduje częsty powrót do garażu z DMG na poziomie 500.

3. Powolność może zrażać nowych w TDkach

4. Bez załogi czołg jest co najmniej słaby (mobilność, celność i RoF nie szaleje)

Opublikowano

kup jagtiga nie umialem nim grac wgle popytalem sie troche kolegi i pogralem z nim troche plutonow i wmiare sobie radze tym jagtigem ;d

kto ci kaze kampic ja zawalam jak szalony do przodu chyba ze bitwa przegrana to tsza zakampic :(

Opublikowano

Chwal się statami z nie swojego konta. Do tego mów, że to twoje bitwy. Oj tickecik do supportu poleci za udzielanie konta innym osobom :3

Aż mi się prawie Ciebie żal zrobi, jak będę to robił :c i jak konto dostanie bananika :c

To jest screen i żadnych dowodów że to ja grałem nie ma więc chyba mi sie zrobi ciebie żal ;_;

Na aktualną chwile nie opłaca sie kupowac SP , zbyt słaby na te warunki przez co mało zarabia.

Klan W-I-R Rekrutuje !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...