Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Tank

orenzadol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie teraz najtwardszy jest Kumbhakarna

passive: Kumbhakarna nie zginie gdy jego życie osiągnie 0, w zamian za to zaśnie. Obudzi się po 8 sekundach z 25% życia oraz many, chyba że zostanie uderzony sześć razy podstawowymi atakami (+1 za każde 5poziomów) gdy śpi. Cooldown: 240s.

Kumbhakarna_Card.jpg

Atena jest bardzo popularna ale i potrafi świetnie kontrolować grupę przeciwników 

passive:Po użyciu umiejętności następny atak Ateny staje się atakiem zasięgowym który atakuje wszystkich wrogów w lini przechodząc przez nich i zadając dodatkowe magiczne obrażenia

Podstawowe ataki(+50% z twojej magicznej siły)

Athena_Card.jpg

Polecam jeszcze Ymira na początek ponieważ przyjemnie się nim gra 

passive: Wszystkie umiejętności Ymira aplikują wrogom debufa zwiększającego siłę podstawowych ataków o 100%

Ymir_Card.jpg

Jeśli pomogłem nie zapomnij o like

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

sun wukongiem pod tanka?

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Kumbhakarna VS Atena VS Sun Wukong

P.S
Po jakim czasie Kumbhakarna będzie po 5500 ?

Bo chciałem go przetestować za 100 Favorów a nie da się bo nowy Bóg

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

Athena, dlaczego?

- Posiada skill do pogoni lub/i ucieczki, zadający spory dmg + slow

- Jako support może ściągnąć na siebei target przeciwnika (uniemożliwenie przeciwnikowi ucieczki // atak w lane mate)

- 3'ci skill zadaje ogromny dmg idealny do TF ^^

- Ultimate do ucieczki, szybkeigo przybycia na przeciwległą stronę. Oraz ogromny dmg.

Dzięki Poly zadaje duży dmg (jej passive daje nam 1 hit na odległość) ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Kumbhakarna VS Atena VS Sun Wukong

P.S

Po jakim czasie Kumbhakarna będzie po 5500 ?

Bo chciałem go przetestować za 100 Favorów a nie da się bo nowy Bóg

wydaje mi się że za jakiś tydzień bądź 2 tygodnie

Crysis-800x200.jpg

Opublikowano

Polecę Ci sobeka pierwszy tank którego zakupiłem ma dobre skille jego 1 przydaje się do ucieczki :> jak i heal na 3 skillu nie za duży ale jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...