Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowany numer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Ostatnio dostałem wiadomość od Orange, że jak nie doładuje telefonu to usuną mój numer. No i dziś już jest nieaktywny. Da się to jakoś naprawić? Gdy chcę zadzwonić na ten numer, ta babka mówi, że nie ma takiego numeru. Ktoś coś wie na ten temat? 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Usuną? WTF? Powinni zablokować. Spróbuj doładować, załóżmy 5 zł, powinien się odblokować. Ale usuwać? Najlepiej do nich zadzwoń i się zapytaj co oni robią.

Orange ssie

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zasięgu nie mam.. Na telefonie pisze coś w stylu "nie odczytano karty sim" nie pamiętam dokładnie co, coś takiego. Co do doładowania to wiem, że przez internet nie idzie, bo próbowałem. Jutro do sklepu skocze i kupie za 5zl

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zasięgu nie mam.. Na telefonie pisze coś w stylu "nie odczytano karty sim" nie pamiętam dokładnie co, coś takiego. Co do doładowania to wiem, że przez internet nie idzie, bo próbowałem. Jutro do sklepu skocze i kupie za 5zl

Skoro nie masz zasięgu, to jak chcesz to zrobić? Lepiej przejdź się do serwisu, albo napisz na fourm od Orange.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...