Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]trundle czy rumble

MrGresQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem co lepiej kupić 

trundla juz dawno chciałem kupić ale gdy mnie bylo stać na niego i tak co innego kupowałem xD 

a rumble w patchu 4.6 dostał wielkiego buffa i chciałbym wiedzieć którą z tych postaci bardziej polecacie 

Opublikowano

Rumble dostał buffa? :O I tak jest syfem, bo wszystko go kontruje.

Po drugie, trudno go ogarnąć i jak już, to jest to postać na normale, nie rankedy.

Trundle o wiele lepszy wybór ze względu na sustain, dmg i całkiem przyjemne CC w postaci kloca. Nie wspominając już o ulcie, które działa jak botrk.

Opublikowano

Rumble dostał buffa? :O I tak jest syfem, bo wszystko go kontruje.

Po drugie, trudno go ogarnąć i jak już, to jest to postać na normale, nie rankedy.

Trundle o wiele lepszy wybór ze względu na sustain, dmg i całkiem przyjemne CC w postaci kloca. Nie wspominając już o ulcie, które działa jak botrk.

Zapraszam 1v1, zagram rumblem i zobaczysz co potrafi dobry rumble.

Rumble byl mocny jak sie ogarnialo, teraz po buffie jest mega mocny, o ile zna sie jego mechanike.

Oczywiscie polecam rumble.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Rumble po buffie wejdzie do top5 toperów (słowa Nevariena xD), lecz trzeba ogarnąć jego mechanikę. Dla nowego gracza potrafi być on bardzo trudną postacią (trudność trafienia jego ultimatem). 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Rumble z tym ze musisz sporo nim pograc zeby ogarnac natomiast trundlem wystarczy jeden normal i mozesz leciec na rankedy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzieki za opinie kupiłem trundle łatwo sie nim gra ale rumble kupie nastepnego :P 

jakos bardziej podobały mi sie jego skille  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...