Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

twitch jungle?

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem ostatnio w teamie twitcha jungle smurf z eu west diamond 1 ... nie zeby co ale mi wycarrowal gre :D co prawda gankow malo,bo siedizal w junglki i stackowal flare,ale w late taka miazga ze ja pierdole ;d najlepsza farma z gry,itp.itd. oplaca sie nim junglowac i ciezko jest? bo twitch zbyt duzo hp nie ma i balbym sie troche o counterjungle :) dawajcie + i - twitcha w jungli

baner.png

Opublikowano

Też miałem ostatnio twitcha w jungli, ale w drużynie przeciwnej :D i nafeedował mnie na midzie, gdzie później wyccarowałem grę, a on był useless w late. Więc mam mieszane uczucia co do Twitcha w jungli, według mnie to nie jungler.

Opublikowano

szczur jest słaby w jungli. jest adc i ma byc na bocie. 

Twitch jest bardzo mocnym junglerem, a jego ganki są lepsze od ganków eve, głównie ze względu na lepszą niewidzialność.

Wystarczy lekki leash na blue lub redzie, a on zrobi resztę, proste.

Opublikowano

Twitch jest bardzo mocnym junglerem, a jego ganki są lepsze od ganków eve, głównie ze względu na lepszą niewidzialność.

Wystarczy lekki leash na blue lub redzie, a on zrobi resztę, proste.

Opublikowano

Właśnie, Twitch ma potężny potencjał do junglowania. Jeszcze teraz dostał VU to ludzie się rzucą na niego. Ma slowa, niewidkę i ładny DMG na gankach, a po 6 może bić przeciwników pod wieżą. Ofc pierwszy item to lizard z powodu synergii z pasywem. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Twitch jest fajny na dżunglę, ale raczej jako troll game, żart. Ciężko jest nim na samym początku przez co robi mało ganków. No i jak masz ogarniętego przeciwnika w dżungli naprzeciwko, to może Cie zjechać tak, że urżniesz grę. Bo szczur ma mało życia...

Opublikowano

Właśnie, Twitch ma potężny potencjał do junglowania. Jeszcze teraz dostał VU to ludzie się rzucą na niego. Ma slowa, niewidkę i ładny DMG na gankach, a po 6 może bić przeciwników pod wieżą. Ofc pierwszy item to lizard z powodu synergii z pasywem. 

lizard? o wiele lepsza na niego moim zdaniem jest flara :) z nia jest miazga na twitchu 

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...