Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o nerfie flary?

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wedlug mnie to nawet nie nerf ;D 200g to kilka minionow,a te 5 wiecej duzych master ubije w 2 minuty :P nadal pozostanie op,pewnie do nastepnego patcha ;d a wy co o tym sadzicie?

baner.png

Opublikowano

Jak się w końcu zorientują że to jest op shit to zmniejszą ilość MgicDmg. I tak jest tylko 33% dla bohaterów więc nie 113 dla tagiego renka tylko np. założmy 37.

Opublikowano

Czyli do nastepnego patcha master bedzie robic barona w 20 minucie lol

Opublikowano

Mało odczuwalny nerf i tyle, powinni zmniejszyć dmg w potwory i zwiększyć w bohaterów (33->44) i zwiększyć kupno o 100g imho. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

I tak postacie pokroju Shaco, Nocturne, Xin, Yi są póki co tak OP, że są instabanami, więc...

Ten item powinien zniknąć.

Opublikowano

Taki nerf, że prawie w ogóle. 150 golda to 2 campy w jungli. 

Opublikowano

Taki nerf że masakra, całe 5 dużych minionów i 150g  więcej... Czyli jakies 2-3 min więcej w jungli :)

Opublikowano

I tak postacie pokroju Shaco, Nocturne, Xin, Yi są póki co tak OP, że są instabanami, więc...

Itemek bardzo dobry. Chociaż niektóre postacie wróciły do mety, które były wogóle niegrywalne. Mowa tu o Shaco, Yi.

Co do nerfa to prawie niezauważalny. 2 kampy dodatkowo będzie trzeba zrobić na to 150 golda ;D

Opublikowano

Shaco i Yi wciąż były grywalnymi postaciami, jednakże dopiero teraz, po dodaniu tego itemku ludzie zorientowali się "O KURDE, ALE OP DI MEJDŻ".

Shaco jest nadal grywalny ze zwykłym lizardem, tak samo Yi, no ale ten dmg z flary.... I jeszcze jest większy im więcej zabijasz..

Opublikowano

Ten nerf nie jest za bardzo odczuwalny. Gralem dzis kilka rankedow xinem w jungli i z nastackowaniem flary schodzilo mi sie z 2-3 minuty dluzej niz wczesniej. Po pierwszym recallu (kolo 5lv) i tak mnie juz bylo na nia stac (zazwyczaj),wiec wielkiej roznicy mi to nie robilo :)  Jednak nei zgadzam sie z opinia wyzej,ze powinna zostac usunieta badz mocniej znerfiona. Moze daje kopa sporego daje,ale kazda postac powinna miec "cos",dzieki czemu bedzie mogla rozpieprzac (a przeciez nie jest tak op,ze z sama latarka 1v5 pente zawalimy,bez przesady). Oprocz tego latarka nei przywraca nam many,wiec jest utrudnieniem na xinei badz masterze. Wedlug mnie jest dobrze jak jest i tyle,nie powinni nic wiecej zmieniac. 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Od kiedy te postacie są instabanami...? ;x Wystarczy potrafić na nie zagrać wg. mnie są jedynie wkurzające.

Co do nerfa flary myślę, że nic on nie zmienił i dalej będzie kupowana.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Nieee, skądże, tyle, że nagle cała topka zaczęła nimi grać i zadawać masakrycznie duży dmg zaraz po upgrade do feral flare.

Nie można 'umieć grać' na xina, który co 6s ma slowa i dojebkę, a co 4s podbitkę, do tego nieziemski survi z pasywki + AS.

Opublikowano

Nieee, skądże, tyle, że nagle cała topka zaczęła nimi grać i zadawać masakrycznie duży dmg zaraz po upgrade do feral flare.

Nie można 'umieć grać' na xina, który co 6s ma slowa i dojebkę, a co 4s podbitkę, do tego nieziemski survi z pasywki + AS.

Jak się siedzi w bronze to się nie da. Wystarczy exhaust i xina nie ma ;)

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Nie, żeby coś, ale jesteś lekkim hipokrytą, bo:

RdipcT2.png

aQlaNuJ.png

0w77Ytr.png

Także... no... :|

Teraz wszystkie postacie, właśnie pokroju xina, nocturne, które w głównej mierze bazują na AA są OP i nie podlega to jakiejkolwiek dyskusji... Tak po prostu jest.

Opublikowano

Rito w końcu się skapnie i nawet przed kolejnym patchem się skapnie ^_^

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...