Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne gry na pc.

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam fajnych gier na pc nie dawno się przeniosłem z konsol i nie bardzo wiem co warto kupić.

Bf4 kupuje na 100%

Więc zostaje mi około 250zł

Sprzęt:

CPU:Intel core i5-4430 3.00GHz
GPU:Asus HD 7870 2gb
RAM:8gb DDR3
System:Win 7 64x bit

76561198342061369.png

Opublikowano

Strzelanki i strategie.

Ale Rome 2 total war mi raczej kolega załatwi.

Battlefield 3, CS: GO, DayZ Standalone (strzelanka i strategia), ANNO 2070. Z cięższych strategii Hearts of Iron, Europa Universalis i Victoria (wszystkie części tych gier).

Battlefield 4 od razu odradzam. Najgorzej wydane pieniądze na grę w tamtym roku.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

CS:GO, TF2, FarCry3, Mass Effect 3.

Co do BF4, to niektórzy ciągle grają i jakoś się cieszą. Jeśli o bugi chodzi, to nie wiem dlaczego polecasz DayZ, a odradzasz BF4...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Co do BF4, to niektórzy ciągle grają i jakoś się cieszą. Jeśli o bugi chodzi, to nie wiem dlaczego polecasz DayZ, a odradzasz BF4...

DayZ to Alpha jak pisał kolega wyżej i przynajmniej dużo rzeczy dodają i naprawiają bugi. Dużo patchy jest.

A do bf4? Jest patch 100-300MB co trzy miesiące, a z nowymi dodatkami jest więcej bugów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja jakosc gram, 127lvl poki co, i nie widze nigdzie bugow, byl bug z wchodzeniem w zniszczone drzewa, byles niewidoczny tam i niesmiertelny, ale mogles strzelac do innych, pojawilo sie to po updacie, 2h potem update 20mb i naprawione... ;)

Tak bylo z kilkoma bugami, a tak to nie spotkalem zbytnio bugow...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Bf chodzi mi żeby z kolegą grać  a na Dayz musiałbym mame prosić żeby mi zrobiła przelew a mam 2 z chemi i raczej się nie zgodzi.

Ale bf4 nie jest zły mam na ps3 .

Jak Ci się podoba na PS3 to wersja PC Cię rozwali. Na PS3 ta gra to porażka.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Możesz kupić Paysafecard. Nie musisz nic prosić. Idziesz do kiosku (najlepiej Kolpoltera(czy jak sie to tam pisze)) i mowisz: Po prosze pejsejfkarda za i tutaj musisz powiedziec za ile. Jest to za 20 zł za 50, za 100, za 200 i chyba za 30

Far Cry 3

BF4

DayZ

Rust

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jeśli chodzi o DayZ to kolega wyżej dobrze poradził. Ja kupiłem PSC na 100zł. Tylko uważaj, bo gra kosztuje 100zł z groszami. Popytaj może komuś coś zostało. Albo poszukaj starych PSC.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Czytałem o DayZ standalone i ponoć jest cienka brak pojazdów mało broni.

Pojazdy będą, bronie są, ale faktycznie w każdym lepszym budynku nie znajdziesz. Zresztą co to za zabawa jak masz od razu całą postać z ekwipunkiem?

Fajnie jest zbierać sprzęt.

Poza tym takich relacji między graczami i epickich walk nie zobaczysz w żadnej grze. W DayZ walka to dopiero połowa zabawy. To jest dopiero Alpha. Pojazdów i budowania baz jeszcze nie ma.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Bo to baaardzo wczesna alfa.

Sprawdź na stronie PSC, gdzie masz najbliższy punkt sprzedaży.

Jeśli mówimy o zaletach DayZ, to "epickich walk" bym zdecydowanie nie wymieniał, ale co ja tam wiem, pewnie oglądam gameplay'e z innej gry.

Póki co, z tym silnikiem, płakać się chce przy walce wręcz ("if siekiera hit zombie then zombie = hp-1 + sound=głuche_łupnięcie"), strzelanie też nie zachwyca. Co innego otwarty świat i dużo więcej eksplorowalnych budynków, niż w modzie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kicławek, ta ich strona jest jakaś lewa, u mnie w ang. mam niby 4 sklepy które sprzedają byłem w każdym odp. Nie nie mamy czegoś takiego.

Te ursus ty to się tak nie podniecaj :D.

Gra nie jest zła ale nieliczne bugi psują atmosferę gry (np. spowolnione zabijanie zombie).

Jeśli nie jesteś fanem gier typu Walcz i przetrwaj nie kupuj, WarZ jest też dobrą grą ale to nie to samo. Tańsza i gorsza.

graphic.png
Opublikowano

Kicławek, ta ich strona jest jakaś lewa, u mnie w ang. mam niby 4 sklepy które sprzedają byłem w każdym odp. Nie nie mamy czegoś takiego.

Te ursus ty to się tak nie podniecaj :D.

Gra nie jest zła ale nieliczne bugi psują atmosferę gry (np. spowolnione zabijanie zombie).

Jeśli nie jesteś fanem gier typu Walcz i przetrwaj nie kupuj, WarZ jest też dobrą grą ale to nie to samo. Tańsza i gorsza.

Czuję, że ta rozmowa schodzi z tematu.

Spowolnione zabijanie zombie? Jest coś takiego? Walka bronią białą z zombie... Trzeba przyznać zlagowana. Ale czy spowolniona?

WarZ to kupa graficzna z przesadzoną ilością zombie, dodatkowo nie ma żadnych przyjaznych relacji z graczami. Typowa strzelanka PvP. Żadnych cech survivalowych też nie ma.

Zamykam wszelką rozmowę o DayZ tym:2013-12-30_00001.jpg

Najwyżej na PW albo coś.

Ze strategii polecę jeszcze Men fo War i Faces of War: Oblicza Wojny.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No to piszę, że gra to alfa, jest zbugowana i nie warta moim zdaniem tych 100zł, a ty sam potwierdzasz. Walka jest spowolniona, bo zombie potrafią stać i gapić się godzinami. Gdybyś nie zauważył, budżet autora na gierki jest ograniczony, a w cenie DayZ miałby kilka dobrych tytułów, np. BFBC2, BF3, ME3, Sleeping Dogs, Dead Space 3, Metro 2033 etc.

Nie zbaczamy z tematu, bo wątek dotyczy polecanych gier, a jak mamy zdecydować bez dyskusji o wadach i zaletach?

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...