Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie na Steam.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Sprawa wygląda tak. Normalnie loguje się na zainstalowanym na komputerze steamie, ale już na stronie się nie da. Już zaraz wszystko objaśnię. Otóż posiadam cs go - global offensive, i gdy wszedłem w zakładem ( na csie) oglądaj --> Ems on. 2014 . Ukazał mi się link w którym jest przekierowanie, a polega to na tym że jeżeli będę oglądał coś tam na twitchu , i podam tam swoje dane kontaktowe czy uj wie co , wtedy na konto cs'a przyślą mi jakieś itemy, ok mniejsza o to , bo nie w tym problem. Klikłem w ten link, zalogowałem się na twitchu, dostałem kolejne przekierowanie aby zalogować się na konto steam.. Gdy próbuje logować się tutaj , nie da się .. sami zobaczcie... 

Beztytuup_exasehs.png

jestem pewny że hasło, wszystko dobrze podałem, nie raz jak się logowałem to wyskakiwało mi okienko aby wpisać kod który przyszedł mi na poczte, jak go wpisywałem, to nic się nie działo. 10 minut i nic... Tak więc proszę o pomoc;//

2.Przy okazji zapytam. Jakie trzeba mieć mniej więcej kd / wygranych do przegranych / aby wbić range gold nova 1 ?

Opublikowano

próbowałeś wyczyścić ciasteczka,historie itp. na przeglądarce? Być może jest jakiś bug w aktualnej wersji przeglądarki i nie da rady zalogować . Spróbuj też zalogować się przez inną przeglądarkę .Jeżeli nie zadziała zainstaluj na nowo przeglądarkę lub zaktualizuj do najnowszej wersji . Co do rangi wszystko zależy od tego z kim grasz , jakie masz staty czy wygrywasz/przegrywasz/remisujesz . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Co do stat, powiem tak... Słabym graczem nie jestem , bo swoich czasów przegrałem 2 lata w 1.6 .Nie raz też przegrywałem przez rusków / leaverów , miałem też takich typków którzy specjalnie blokowali mnie i bili .. Jakieś trollerskie ruskie nooby c; . Często remisowałem , i wrzuciło mnie do srebra 3 .. Teraz sprawa wygląda tak , aby wybić się do golda, starać się robić jak największe kd czy pomagać drużynie ?

Opublikowano

graj jak najlepiej , jak najwięcej killi , jak najmniej dedów i pownieneś awansować :) Fajnie też jakbyś przy okazji wygrywał mecze bo wtedy szybciej awansujesz . ( przy remisach też można awansować ) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Też ma to znaczenie czy zamykasz czy otwierasz. Jeżeli pod rząd wygrasz pare meczy otwierając tabele to awans na 100 %.  Nie lec na chama tylko mysl. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...