Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przejecie kontroli za pomoca cheat engine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, załużmy ze napisałem sobie prostą aplikację 2d która działa w taki sposób że po naciśnieciu myszką we wkazane miejsce, dąży do niego kwadracik ;p. I teraz czy za pomocą programu cheat engine potrafiłbym ten ruch zasymulować, czyli nie będę musiał cykać w określone pola myszką tylko albo wybierać losowe punkty za pomocą programu lub po prostu do niego wpisywać. Cheat engine się do tego nada?

P.S jeżeli tak to gdybym chciał zrobić coś podobnego ale w aplikacji która była by typu client server to też by zadziałało ? 

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, nic trudnego, ja na pokemon online pierwszy raz sobie takie coś zrobiłem.

Wystarczy wpisywać wartości 1/0 i na zmianę i cały czas przefiltrowywać aż uzyskamy właściwy adres, nie zawsze tak działa ale mnie ta metoda jakoś nigdy nie zawiodła :).

Pobaw się tak to wyszukasz :P.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

I bede mogl w tym czasie cos innego robic ? Tzn to nie bedzie dzialac na zasadzie ze myszka mi bedzie wedrowac w okreslone pola tylko wszystko bedzie sie dzialo w tle tak ?

Opublikowano

Ja wyciągałem głównie adres poruszania się w każdą stronę, a na teleportowanie się o dwa pola w innym kierunku może należeć już do innej funkcji, postaraj się zrobić to bez pytań na razie :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...