Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Proces ping.exe

Rombski

Pytanie

Opublikowano

Siema ostatni grajac zauważyłem duże cpu wiec zajzalem do menedżera aby wylaczyc procesy ,zaglądam a tam 4 procesy ping.exe gdy je wylaczylem po chwili sie włączyly . Oczywiscie na początek ccleaner i nic potem anti mlaware to wykrylo 14 wirusów wyczyściłem reset i nic potem freefixer i tez nic na koniec advcleaner i nic . Kolega mówi ze pastę na procesor trzeba ale gdy proboje wpisać w Google ping.exe resetuje sie komp wiec nie wiem co robić. Windows 7 32bit ulimate.

Podaj dalej ! 

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo dałeś w nazwie ping.exe, a ten wirus blokuje wszystko co zawiera tą nazwę. OTL powinien się pobrać, bo ten wirus blokuje również słowo OTL.

Opublikowano

Dobra wiesz co nie ma z tym pierdzielenia przeinstaluję windowsa, bo na IE sciagalem otl'a pod nazwa program111.com i nic tez wywalilo

Podaj dalej ! 

Opublikowano

To nie odpalaj go tylko wrzuć na dysk C żebyś mógł odpalić przez komendę, wejdź  w tryb awaryjny z obsługą wiersza poleceń i wpisz C:/program111.com wtedy ci odpali ;d

Opublikowano

zajrzyj do tego tematu i zrób logi OTL. jeśli będziesz miał jakiś problem z pobraniem OTL'a napisz.

@Up. pls. są do fix'y wykonane tylko pod ten system. nie wolno ich używać na żadnych innych bo mogą zaszkodzić.

Opublikowano

@up No ok xrobie tak jak mowisz. Dodam jeszcze ze probujac wejsc w ten temat na kompie tez mi go wywalalo .

Podaj dalej ! 

Opublikowano

@up nie ściągnę tego, bo gdy probowalem adw to kolega przez fb mi dawal . Moze ściągnie mi go. Dzis o 13 dam ci logi choć nie wiem czy mi kompa nie resetnie

Podaj dalej ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...