Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje specjalne misja 7

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się zapytać, czy ktoś wie może co to jest za nagroda misji specjalnej 7 o nazwie {items.items_resource_extre-energy_fullname} (jak coś napisałem tak samo jak jest w nagrodzie). Jeśli ktoś nie wie jak zobaczyć tą misje, a jest poniżej 20 lvla to leci do stacji misji i  włącza zakładkę "misje akcji specjalnej" i naciska taką kłódkę. Wtedy pokazują się wszystkie misje, które są zablokowane. 

Opublikowano

Miałem to samo zrobiłem nawet tą misje napisałem do supportu dałem ss z zakładki misji z nagrodą i ss jaką nagrode otrzymałem czyli bez energii napisali że dziękują za zgłoszenie bla bla bla i ni chuja energii nie odzyskałem -.-

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Ja właśnie mam taki problem, że nie mam żadnej misji wziętych i tej zakładce mi pisze, że mam 0 wolnych miejsc na misje. CO się stało? Pisałem do supportu ale nie odpisali. 

Opublikowano

A o której godzine brałeś tą misje? Ja jak chciałem wziąć misje specjalną o północy to to samo mi wyskakiwało. Zalogowałem się o 15 i misja była do wzięcia.

Opublikowano

Thx. Wczoraj zwrócili mi 25 energii

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...