Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Challenger kliknięty

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to znaczy?

Że ograłem dzisiaj gracza, który posiada ligę pretendenta. Było bardzo ciężko ale dałem radę. Uznałem, że mogę się pochwalić takim wyczynem. Niestety sam po utracieniu ligi diamentowej 1 nie mogę podnieść się z ligi diamentowej 3, ale myślę, że formę mam dobrą, więc nie ma czym się przejmować jakimiś ligami Kappa.png

Proszę mnie tylko nie hejtować. 

Opublikowano

No to gratulacje ;)

minionek_5956.png

Opublikowano

Ja grałem z Alexem, przynajmniej miał taki nick Kappa.

Gratuluje widać ze jesteś dobrym graczem a nie jak to niektórzy. Diament 1 czy tam 3 nie ma roznicy, nie poddawaj sie walcz o swoje marzenia czy cos.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Grałeś przeciwko platynowcom i goldom, dodatkowo, tutaj twoje statystyki:

UhsIV7A.png

Analizując po krótce,

w 41 minucie nie miałeś full buildu, miałeś 211cs, sfeedowałeś chyba każdego, zadałeś w sumie 167k dmg, podczas gdy lucian prawie 300k, także... temat jest chyba lekko sarkastyczny.

Opublikowano

Grałeś przeciwko platynowcom i goldom, dodatkowo, tutaj twoje statystyki:

UhsIV7A.png

Analizując po krótce,

w 41 minucie nie miałeś full buildu, miałeś 211cs, sfeedowałeś chyba każdego, zadałeś w sumie 167k dmg, podczas gdy lucian prawie 300k, także... temat jest chyba lekko sarkastyczny.

Win to win miszczu. Z resztą w moim teamie też goldy i platyny xDD więc po równo. Na linii miał sporo przewagi, bo pierwszy był na linii, miał 5/0 i double buffa gdy ja miałem 0/2 xD

Opublikowano

hahaha farex niszczyciel goldow. przegral linie nafidowal i sie cieszy ze win

0/2 z lini nie jest nafeedowaniem bobie. Z resztą pochwal się swoim screenem. Ah, zapomniałem, że silvery nie grają z challengerami. 

Opublikowano

Pirmo nie jestem silverem tylko goldem. Secundo jakbym miał skrina z teamowek jak niszczyłem takiego diaxa 3 na lini to bym dał ale nie podniecam sie czymś takim

0/2 to nie feed ale oddanie 12 kili owszem.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jestes żałosny.. Gdybym miał takie staty to bym się kurwa załamał a nie cieszył, że grałem z Challangerem..

Ty nawet takiego czegoś nie osiągniesz a hejtujesz  xD

Graty, przynajmniej nie wstawiasz tylko gierek w których kerujesz.

Opublikowano

Chłopak wygrał i chuy, liczy się wynik końcowy, może na to nie wygląda ale może im wykierował tą grę tym ADC - Vayne :D (szaczun)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ziomuś, ja mając silvera w S3 ogrywam teraz goldów i platyny, pytanie to czy oni grają słabo czy ja dobrze :P

Gratki za z tyranie Challengera :D

lucyfergif.gif

Opublikowano

ziomuś chce kupić od ciebie coaching, ile mam płacić, mogę 30 € za godzine pisz pw dogadamy się jakoś.

BRAWO

BRAWO i jeszcze raz brawo

Jesteś kur* żałosny, nie dość, że nie ranked to jeszcze normal z chujowymi statami. Chuj mnie obchodzi, że win mimo, że gramy na challengera jak nie mamy satysfakcji, że to ja keriowałem tylko jakieś palanty mnie?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

ziomuś chce kupić od ciebie coaching, ile mam płacić, mogę 30 € za godzine pisz pw dogadamy się jakoś.

BRAWO

Jesteś kur* żałosny, nie dość, że nie ranked to jeszcze normal z chujowymi statami. Chuj mnie obchodzi, że win mimo, że gramy na challengera jak nie mamy satysfakcji, że to ja keriowałem tylko jakieś palanty mnie?

ale to byl ranked

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ziomuś, ja mając silvera w S3 ogrywam teraz goldów i platyny, pytanie to czy oni grają słabo czy ja dobrze :P

Gratki za z tyranie Challengera :D

To masz się czym chwalić kiedy połowa goldów/platyn to carrowane/boostowane brązy...

@topic

Graty i powodzenia, niektórzy tutaj mają ból anusa no cóż..

Opublikowano

BRAWO

Ty jesteś kurwa ślepy? :D

To był ranked bobie z bronzu

Opublikowano

Powiedz fnc że 0:2 z lini to jest mało. Nie pamietasz jak rekkles miał 1:2 pod koniec meczu i wlasnie z lini zszedł 0:2 a caly team po meczu piątki z nim nie przybił? No gratki bro ;) nie no gratuluje, powaznie ;)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...