Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzędy.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D

Jak po tego rocznych wyrzędach ?

Ja osobiście nie świętowałem ale przejechałem się po mojej miejscowości i w sąsiednich i praktycznie się nie zdziwiłem ;d

Standardowe psikusy, kosze na drogach, kosze na przystankach/dachach, pomalowane okna/płoty, powyrywane płoty, kwiaty wyrwane i posadzone górą w dół...

Jedno mnie rozśmieszyło, nie wiem jak i nie wiem komu ale ktoś nie upilnował kilka kóz i ktoś je wypuścił i kozy biegały po całej miejscowości a właściciele ganiały za nim...

A jak tam u was z wyrzędami ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Przyznam, że pierwszy raz w życiu słyszę o czymś takim jak wyrzędy ;o (folklor mnie raczej nie interesuje). U mnie w okolicy nic takiego nie ma miejsca. Jedynie dzieciaki pobiegają z pistolecikami i na tym się kończą psikusy świąteczne.

#don't care

Opublikowano

Cześć :D

Jak po tego rocznych wyrzędach ?

Ja osobiście nie świętowałem ale przejechałem się po mojej miejscowości i w sąsiednich i praktycznie się nie zdziwiłem ;d

Standardowe psikusy, kosze na drogach, kosze na przystankach/dachach, pomalowane okna/płoty, powyrywane płoty, kwiaty wyrwane i posadzone górą w dół...

Jedno mnie rozśmieszyło, nie wiem jak i nie wiem komu ale ktoś nie upilnował kilka kóz i ktoś je wypuścił i kozy biegały po całej miejscowości a właściciele ganiały za nim...

A jak tam u was z wyrzędami ?

spuścili powietrze w samochodzie znajomego . itd 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Pierwszy raz o czymś takim słyszę ; o, u mnie się nic nie działo, mieszkam aktualnie w Szkocji, tutaj całkiem inaczej obnoszą się z tradycją. Suchy lany poniedziałek- dzień jak co dzień. :)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Pierwszy raz o czymś takim słyszę ; o, u mnie się nic nie działo, mieszkam aktualnie w Szkocji, tutaj całkiem inaczej obnoszą się z tradycją. Suchy lany poniedziałek- dzień jak co dzień. :)

A jadłeś ten szkocki przysmak? Coś tam z wątroby owcy, połączone z czymś (?) Z ciekawości pytam bo na lekcji to miałem.

Pierwszy raz o takim czymś słyszę  :O U mnie to samo co u @Naiko. Dzieci z pistoletami na wodę biegają.

Opublikowano

A jadłeś ten szkocki przysmak? Coś tam z wątroby owcy, połączone z czymś (?) Z ciekawości pytam bo na lekcji to miałem.

Pierwszy raz o takim czymś słyszę  :O U mnie to samo co u @Naiko. Dzieci z pistoletami na wodę biegają.

Nie, sam fakt z czego jest zrobione mnie obrzydza xD

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...