Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Wysłałem dwa kody do wymiany lecz dowiedziałem się ze nie wymienim mi ich ale nawed jeżeli nie wymieniom to powini mi napisać na mojego e-maila ?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Witam...

Wysłałem dwa kody do wymiany lecz dowiedziałem się ze nie wymienim mi ich ale nawed jeżeli nie wymieniom to powini mi napisać na mojego e-maila ?

Z góry dzięki.

Jeżeli Ci wymienią, odpiszą na ten email z którego pisałeś do nich tą wiadomość.

8372383248.png
Opublikowano

Aha dzięki... Może będzi jakiś cud w którym w supprot mają nowego pracownika który teraz sprawdza moje kody i nie wiedząc ze są nie ważne przyjmie mi je ;) (chociaż wątpie)

Opublikowano

Aha dzięki... Może będzi jakiś cud w którym w supprot mają nowego pracownika który teraz sprawdza moje kody i nie wiedząc ze są nie ważne przyjmie mi je ;) (chociaż wątpie)

Rito coś nie chce wymieniać gdziej już o tym było pisane że to dla innych serwerów jest i że nasze RITO też może takie coś zrobić Btw bujna wyobraźnie masz xD

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Rito coś nie chce wymieniać gdziej już o tym było pisane że to dla innych serwerów jest i że nasze RITO też może takie coś zrobić Btw bujna wyobraźnie masz xD

Ale zawsze może się coś stać i mi mogą zamienić.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...