Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battle Pack Vs. Dj In A Box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcem kupić zestaw ale niewiem, który jest lepszy i czym się różnią. Battle Pack jest droższy ale mam do niego jakoś większe zaufanie, że to będzie lepszy sprzęt niż DJ IN A BOX, ale niby to jest to samo tylko, że drugi jest tańszy.

Czym się różnią i który się opłaca kupić? Dodam, że nie będzie to sprzęt tylko do zabawy w domu.

Za pomoc będzie + i 5 :>

Opublikowano

A ja bym Ci battlepacja polecił :)

Ładnie wygląda ^^

A tak serio to fajny gear. Na impezach już na tym pograsz (konfig z VDJ) i śmiga :)

Co do miksera to moim zdaniem troszke za ubogi ... Nie przemawia do mnie też brak mid-a na faderach no ale za taką cene pewnie wodotrysków nie będzie.

Czym się różnią ? No napewno jakością samych decków (popatrz na ramie). Niestety nie wiem jaki maja napęd ale za taką cene na 90% to paskowce. Co ja Ci moge więcej napisać? Skoro się za to zabierasz to wiedze pewnie masz sporą dlatego tak między nami naprawde polecam tego Battle Packa. Zainwestujesz w niego z czasem troszke pieniędzy i będzie git :)

f.png