Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xOnline

Brolah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla Was nowy serwer xOnline.pl typu Jail!

Na samym początku gry dowiadujesz się, że jesteś więźniem pracujących na potrzeby kraju.

Z racji tego, że jesteś świeżo skazany to na początek otrzymujesz dość proste zadanie : kopanie drewna i kamienia ( Sektor A )

Potem, kiedy już zbierzesz wystarczającą ilość pieniędzy, możesz wykupić przejście do następnego sektoru, gdzie surowce są lepiej płatne. Każdy następny sektor przybliża ciebie do wyjścia na wolność.

image.png

Czemu ten banner nie działa ? ( Mogę zapewnić, że serwer jest on 24h/7)

Z pamiętnika więźnia #10052

"...Zostałem strącony z wojskowego helikoptera w to miejsce. Trafiłem do więzienia. Na miejscu nie dostałem nawet dodatkowego ubrania roboczego. Miałem iść tak jak tam trafiłem. Z tablic informacyjnych dowiedziałem się, że muszę przejść przez paręnaście sektorów, aby w wyjść na wolność. Praca na rzecz Państwa to coś co naprawdę nie lubiłem. Inne tablice informacyjne rysowały mi delikatnie plan całego budynku. Tutaj mogę odnaleźć swoją cele, tam mogę dostać swój przydział jedzenia... Nie podobało mi się to miejsce! Mus to mus. Poszedłem do pierwszego sektora, gdzie miałem możliwość kopania. Magiczna brama blokowała mi przejście dalej. (...) Zrobiłem kilof i poszedłem kopać swoje pierwsze surowce. (...) Po paru dniach czuję, że każdy kolejny wykopany przeze mnie blok przybliża mnie do wolności. WOLNOŚCI PRZYBYWAM ! (...) Jestem aktualnie w nowej celi kupionej za zarobione pieniądze ze sprzedaży gliny i szkła. Ludzie nie traktują mnie już za skazańca, lecz za równego sobie. Zaczęło mi się tu podobać. Mamy wspólny cel. Przetrwać i wydostać się na wolność !"LA

Uwaga! Jako jeden z nielicznych serwerów nagradzamy graczy za grę ! :) Wejdź i przekonaj się ! 

301ehr4.png

Adres Strony: 

http://www.xonline.pl

Nazwa Serwera : xOnline.pl [JailMod]
IP Serwera : mc.xonline.PL ( klik na kompas > Jail )

IP TeamSpeak: ts3.xonline.pl

Ilość slotów : 100+

White-List : Wyłączona

Premium : Niewymagane

PvP : W wyznaczonych miejscach

29f3rjo.png

pluginy.png

-Automatyczne generowanie się kopalni więziennych.

-Możliwość Stworzenia Gangów

-Essentials

-Specjalny Plugin do wytaczania Stref

-I Wiele wiele więcej...

2mc6bzk.png

Administrator: Brolah

Administrator: Ritmonter

Administrator: Pakarax

Strażnik: w3rtr3l

Strażnik: London___

Strażnik: Zgrex

serdeczniezapraszamynew.png

Opublikowano

Profesjonalizm. Po kilku minutach spędzonych na serwerze stwierdzam, że serwer jest bardzo ciekawy, żaden z graczy się nie nudzi,  każdy jest przyjaźnie nastawiony do współpracy. Gorąco polecam i zapraszam  :)

Opublikowano

Dzięki za bonusik ;) oby było takich więcej w przyszłości.  Zapraszam, pozdrawiam administrację i graczy :D

Opublikowano

MobArena, otwarta o 20:45, robi wrażenie  :D

Nie tylko MobArena robi wrażenie, nowy spawn, sektory itd...
Serwer jest godny polecenia...  Zachęcam do gry ;)   Na pewno zostaniecie tam na dłużej :D
Opublikowano

Zapraszam na turniej PVP ;)  Niedługo start, do wygrania puchar i inne cenne nagrody.

Zapisy na ./warp pvp 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...