Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otineo! Sposób Na Zarobienie Paru Groszy Za Darmo!?

Rayto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Istnieje sobie taki serwis - Otineo.com, w którym można sobie dorobić do kieszonkowego/pensji...

Sprawa jest prosta: Oglądasz reklamy, wypełniasz ankiety i polecasz serwis znajomym => Otrzymujesz Otinki => Otinki wymieniasz na nagrody. Z nagrodami to szału nie ma, ale w sumie warto. A co konkretnie można zdobyć?

A to:

Archiwum GW (Gazety Wyborczej) - 75 otinek

Doładowanie pre-paid do polskich sieci komórkowych - różnie (od 100otinek!)

Battlefield 2142 - 250 otinek

Burnout Paradise- 250 otinek

Red Alert 3- 250 otinek

Crysis Warhead- 250 otinek

FIFA09- 250 otinek

MOH Airborne- 250 otinek

NFS Undercover- 250 otinek

Kupony rabatowe Empik (10zł) - 190 otinek

I inne!

Jak zacząć?

Rejestrujemy się na Otineo.com (w trakcie rejestracji musimy wykonać połączenie pod wskazany numer, koszt tego połączenia to kilkanaście groszy) i na start otrzymujemy 20 Otinek. Po rejestracji możemy już oglądać reklamy.

Super sprawa w 30min można zarobić 5zł za oglądanie reklam!

Opłaca się mówię wam !

Ja już doładowałem telefon 2x ! za free !

Pzdr.

Opublikowano

było to juz o tym

ehh nastepne fake jak wszystko

ehh lepiej isc do roboty i kupic sobie a nie pierdzielic sie z tym czyms albo wziac kase od rodzicow

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@ RMCF1902

to nie jest fake...

kupiłem sobie z tego doładowanie za 5 zł....

Być zajebistym...

Opublikowano

@ RMCF1902

to nie jest fake...

kupiłem sobie z tego doładowanie za 5 zł....

a te otinki zbierałes miesiąć?  ;)

76561198001815076.png
Opublikowano

a te otinki zbierałes miesiąć?  ;)

kiedyś reklamy były codziennie...

uzbierałem w tydzień

Być zajebistym...

Opublikowano

kiedyś reklamy były codziennie...

uzbierałem w tydzień

Tak czy siak nagroda porównywalna do dniówki chińskiego robola.  :rolleyes:

76561198001815076.png
Opublikowano

UP oni nie wiedzą chyba że jak maja 12-15 lat to nie można zarabiać ja mam osobiście 15 i od 10lat ( chodzi o to że zaczynałem od 10lat) zbieram owoce/ziemniaki/ czasami nawet traktorem kosze zborze i mam z tego 600zł za fajną zabawe a tylko 2h na polu jestem jak jest traktor to 4-5h :) i czasami dostaje np owoce :D mieszkam na wsi i co z tego grunt że fajnie jest

c3a5b1830a5a463e9625ffa18af0e6ba.0.gif
Opublikowano

[quote name=TechnoBoy :)' date='13 marzec 2010 - 09:24 ' timestamp='1268511891' post='773566]

UP oni nie wiedzą chyba że jak maja 12-15 lat to nie można zarabiać ja mam osobiście 15 i od 10lat ( chodzi o to że zaczynałem od 10lat) zbieram owoce/ziemniaki/ czasami nawet traktorem kosze zborze i mam z tego 600zł za fajną zabawe a tylko 2h na polu jestem jak jest traktor to 4-5h :) i czasami dostaje np owoce :D mieszkam na wsi i co z tego grunt że fajnie jest

To sie nazywa doceniać życie i to co się ma ;p, osobiście mieszkam w mieście ale co to za różnica? ja nawet teraz roboty na zasrane ulotki nie mogę dostać żeby zarobić z 100zł a do początku kwietnia muszę skołować 160zł które przebalowałem bo zaczynam kurs prawo jazdy, a Ty masz cały czas coś pod ręką i to jeszcze jaki zarobek... ;p

Co do tego oti|neo to szkoda tyle czasu żeby po tygodniu dostać 5zł, już prędzej wyżulisz to pod McDonalds (:lol:) Bierz go na litość!

Mogę wam nawet machnąć tutorial:

1. Idziemy pod McDonalds

2. Szukamy najlepiej matki, babci z dzieckiem

3. Wymyślamy kit tak żeby dziecko też słyszało, proszę pani bo mi brakuje 5zł do zestawu z robotem

4. Dostajemy gotówke. Bo co by sobie dziecko pomyślało o mamie/babci? (zua baba nie kce dać ?!)

5. Dziękujemy, idziemy w pizdu

Ad. Do ptk 3. Nie trzeba odrazu startować z 5zł, jeśli widzimy że nasze owieczki się wyczfaniły lepiej zbierać mniej gotówki (1zł).

Metoda ta nie została przezemnie praktykowana, jest to tylko wymysł mojej dzikiej wyobraźni. Nie do spożycia przez ludzi.

2006-2010

Opublikowano

Energy nie no gratki niezle sie usmialem

tutorial dobry ;p

hmm a jak nie to idzcie pod kosciol w sobote

jak sa sluby to rzucaja kasa

udawajcie ze zamiatacie i kasa do kieszenie ;p

same groszowki ale z 2 zlote uzbieracie ;p

hahahahaha ;p straszna beka zla babcia zla ;p ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

przy McDonalds radze taki TuT

1 idziemy do McDonalds

2 podchodzimy do jakiejś pani starszej

3 gadka szmatka mówimy że brakuje nam 2 zł na sok owocowy bo kosztuje np 4 zł

4 idziemy pod ToiToia

5 czekamy az ktoś przyjdzie

6 mówimy że nie mamy 1 zł na kibel gostek daje i juz przez 5 minut mamy 3zł czyli robicie tak przez godzine i macie 36zł xD

ale polecam iść na wieś i szukac po rowach jak sie pijaczki zataczaja do domu to nawet portfel zgubia :) ja tak szukam i co dziennie mam 20zł bo pijakom z kieszeni wylatuje na ziemi leży itp

c3a5b1830a5a463e9625ffa18af0e6ba.0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...