Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Zaczalem grac placementy jakis tydzien temu i chwilowo zagralem 7 (3 win 4 lose). Pomijam fakt ze w tych 4 przegranych byli feederzy afki (Gralem Sivir solo bota...) itp. Miewam 300 farmy w 40 minucie czasem moze wiecej. Ma to wplyw na dywizje po rozegraniu 10? Pewnie mnie da tam gdzie mysle i mam nadzieje ze sie jakos mi poszczesci zeby chociaz silver 5 byl. Duo juz grywalem ale wole grac sam. Ma ktos jakies rady i czy sie orientuje mniej wiecej gdzie moge po np. 5/5 trafic? Wybaczcie brak Pl liter pisze z nowego telefonu i jeszcze dosc kiepsko mi to idzie.

Opublikowano

W granicach Silver 4 powinno Cię wrzucić. To zależy także, z jakimi ligami grałeś w swojej drużynie, oraz przeciwnej. Z tego będzie wyliczane końcowe MMR, gdzie wrzuci Cię do danej ligi.

Idź midem, weź Cass/Ryze na BoL'u i wygrałeś.

8372383248.png
Opublikowano

Nie ma wpływu farma itp. Wpływ ma jedynie dywizja enemy oraz twoja, mnie 5/5 do silvera 3 wrzucilo ;D

Opublikowano

Nie gram na bolu i nie zamierzam. Ja linie wygrac wygram jak Kayle w jednym. Gralem na Akali. Linie wygralem. Spushowalem i co z tego? Bot sfeedowal. Chcialem pomoc ale jak zroamowalem i zabilem adc na bocie zwyzywali mniebod nobow itp. To dalem sobie spokoj... Mialem wiecej farmy niz caly moj team... Ja nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje ze pomijajaf farme ale nikt rad sie nie slucha czy za pokoc od razu od nobow zwyzywa.

Opublikowano

Brak dywizji. Na normalach gram z goldami platynami czasem diament (Raz Challenger, ale jakia challengerowi nie rowny bo kiepsko gral, chyba ze konto z ebaya nwm) nwm czy ma to wplyw. Na placementach zwykle przeciwnicy maja srebra czasem gold a ja dostaje graczy 120 zwyciestw do teamu...

Opublikowano

Mój znajomy, w 3 sezon zakończył w brązie 4. Teraz wygrał 8/10 meczy i wszedł do silver 5, także Twoja poprzednia liga ma duże znaczenie :)

Opublikowano

@up nie chce byc nieuprzejmy ale sztuka dobrego czytania zanija. Jesli ja wyladuje w brazie 1 gdzie siedzi moj kolega (farmic nie umie buildy ma dzIwne) to dla mnie to bedzie jakiea chore...

Opublikowano

@up nie chce byc nieuprzejmy ale sztuka dobrego czytania zanija. Jesli ja wyladuje w brazie 1 gdzie siedzi moj kolega (farmic nie umie buildy ma dzIwne) to dla mnie to bedzie jakiea chore...

Jeżeli byś tam wylądował - co oczywiście Ci tego nie życzę - zawsze wyjdziesz swoim skillem wyżej. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Teraz gram sam i roznicy nie ma. Mam nadzieje ze te 3 rankedy po prostu wygra. Wkurzaja tes bany... khazix vi. Banuja mu wszystko czym grac umiem. To jest troche dziwne, bo bie kloca sie o linie u mnie jak gram ale chce isc na topa to enemy banuje jaxa lee sina i kappa dla mnue bo duzo postaci nie mam. Ide ba misa to laskawie nikt lb nie zbanuje.. a prosze o to. To mnie troche dobija. Cuagle 2 -3 w kolejce jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...