Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol w telewizji

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Japoni, Korei czy gdzie tam grają skośni, eSport jest 'sportem' narodowym. Gdzie turnieje otwiera prezydent itd.

W Polsce w telewizji oglądają mecze Ekstraklasy, a w Korei mecze Starcrafta i LoL'a hehś.. Beka ;d.. Fajnie byłoby ujrzeć kanał na którym możnaby oglądać LCSy i inne tego typu turnieje.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Jeżeli chczesz oglądać takie typy programów to przeprować się do japoni tam naj częściej takie programy są naj wcześniej .

przeprowaćka, przeprowaćać "przeprować" permban dla tego użytkownika tego słowa nawet tak się nie wypowiada więc błąd jest niewybaczalny

@topic, kiedyś był taki program "hyper" czy jakoś tak i było w nim coś o lolu jakieś 3 lata temu, ale nie ma go już, więc raczej nie obejrzysz tego w tv 

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

W Japoni, Korei czy gdzie tam grają skośni, eSport jest 'sportem' narodowym. Gdzie turnieje otwiera prezydent itd. W Polsce w telewizji oglądają mecze Ekstraklasy, a w Korei mecze Starcrafta i LoL'a hehś.. Beka ;d.. Fajnie byłoby ujrzeć kanał na którym możnaby oglądać LCSy i inne tego typu turnieje.

W Ameryce esport jest sportem narodowym tnz. jest to brane pod uwagę jako zwykły sport.

@top

Ostatnio [pół roku temu xD] widziałem jakieś mecze z ESC Gaming [teraz Virtus Pro].

Opublikowano

Moze fajnie by bylo. Ale nie lepiej wlaczyc sb stream z azubu i wlaczyc na tv? Ja tak zawsze robie i ogladam.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Moze fajnie by bylo. Ale nie lepiej wlaczyc sb stream z azubu i wlaczyc na tv? Ja tak zawsze robie i ogladam.

Jakość nie najlepsza tnz. obraz mi źle przechwytuje i są widoczne pixele ;d

Opublikowano

Takie coś to chyba w 2100r. będzie ^_^

Tak jak pan UP mówili coś o tym

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...