Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rumuni, Turki itp.

dawid23z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, też od paru dni cały czas trafiają wam się premade gracze z Turcji, Rumunii itp? o.O

No szlag mnie trafia od tych turków, w każdej grze 9 kebabów i ja :< Może to dlatego ,że gram na serwerze Turcja? :<

Opublikowano

rozwiazaniem tego problemu jest gra na euw, chociaz czesciowo (chodzi o kulture)

Tam takiego czegoś jak kultury nie ma, flame leci od Niemców i innych narodowości.

@top

Turki na eune ? Nie sądzę, raczej Czesi ;d

Opublikowano

powiesz mi, ze na eune jest tak pieknie, zdrowo i kolorowo ? :) szczegolnie poziom kultury na eune podnosza nasi rodacy, tak, tak, tak :)

Opublikowano

Prędzej trafisz na Czecha, Słowaka, ale na jednego Turka trafiłem i ze względu na mój nick zaczął mi spamować o czymś xD

Opublikowano

Ja kiedyś też trafiłem na turka i na kilku greków , czasami tak jest.

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Jak często trafiacie na ludzi którzy jak widzą pl to spamią żeby was zareportować, chociaż sami mają staty 0/8?

Albo takich co wyzywają od idiotów bo poszedłem np. top, chociaż byłem pierwszy i pisałem z 5 raz TOP?

reklama.png

Opublikowano

Dlatego ze mysla ze eune jest lepsze od tureckiego, tak jak my myslimy ze west jest nepszy od nordica. a tak na prawde to wszystko to samo.

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...