Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem po zalogowaniu

weliton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Słuchajcie mam problem, ostatnio doszedłem do wniosku, że wrócę sobie do CA. Miałem tam już konto do którego pamiętałem passy więc wchodzę na stronę CA, loguję się żeby pobrać grę i wyskakuje mi takie okienko

Please verify your account and change password.

Due to suspicious activity on your account, you are required to verify your NEXON Europe account and change your password.
Please click on one of the links below to proceed with the verification process.

i pod spodem takie 2 okienka

Muszę zweryfikować konto i tu się zaczynają schody, ponieważ mail na który było rejestrowane konto już nie istnieje, a z kolei gdy chciałbym wprowadzić nowy mail nie wchodzą mi dane, które podawałem przy rejestracji najzwyczajniej w świecie pewnie wpisywałem byle co i miało to miejsce 5 lat temu. Co zrobić? czy jest szansa, że będę mógł grać na tym koncie, bo nie chcę robić nowego i od nowa grać z góry dziękuję.

Opublikowano

Napisz ticketa o odzyskanie danych.

Ale jeśli chcesz te dany to wystarczy, że wejdziesz w ten link:

http://support.nexoneu.com/Main/Default.aspx

I na prawo masz: "odzyskiwanie danych konta".

Tam wpisz tyle ile wiesz. Na dole napisz w treści, że chcesz odzyskać dane (pisz po polsku)

A jako kontaktowy email to napisz nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...