Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FishBotem na PL'u

trolxDlol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałem połowić ryby na FishBocie od Kamera na PL'u , ale niestety ten hack mi nie działa. Używałem już tego hacka na kilku prywatnych serwerach i bez problemu chodził , a z PL'em mam problem. W paczce z plikami potrzebnymi do działania hacka była instrukcja : 

Sposób 1:
wklejamy zawartość paczki do klienta, uruchamiamy gre. - Zrobiłem tak , odpaliłem grę i nic się nie stało.

Sposób 2:
- ściagamy program: 
http://www.mediafire.com/?2vs9xddzry82pdk
- wypakowujemy m2PythonLoader.dll zmienamy jego nazwe na m2PythonLoader.mix wklejamy do klienta
- po uruchomieniu gry wyskoczy okienko i wybieramy w nim fishingbot_kmr.pyc

Z tym sposobem mam taki problem , że 2 pierwsze podpunkty udało mi się zrobić , ale gdy po uruchomieniu gry wyskakuje mi okienko , nie mogę wybrać pliku 

fishingbot_kmr.pyc , tak jakby ten injector nie czytał plików PYC. 

Jeżeli ktoś pomoże mi cokolwiek z tym zrobić żeby FishBot zadziałał , będę ogromnie wdzięczny.

Opublikowano

Możliwe że jakiegoś pliku brakuje, na tyle co widać, skontaktuj się z kimś kto się zna na tym, ja ci zalecam sciągnąć to wszystko od nowa i robić co i jak pokolei, możliwe że akurat zadziała.

10300.png

Legenda
Opublikowano

Pobierz lepiej całego moda i tam masz wbudowanego fishbota, który działa.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...