Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 KONT - JAK ZAROBIĆ?

jasiu3lubin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieźle  xD 

Możesz dobić 30 i ustawić te fishboty, ale musiałbyś ich pilnować - w razie, gdyby GM zechciał do Ciebie napisać.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Zrobie jeszcze pare konta jak dobije tymi 30lvl to dam fishbota w m2. A przeciez kamer mod ma tego wykrywacza gm i mozna ustawic chyba zeby wylaczyl metka jak bd gm

Jeśli GM do Ciebie napisze, a Ty nie odpiszesz lub się wylogujesz, to jest to automatycznie równoznaczne z tym, że korzystasz z moda i dostajesz bana.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jeśli GM do Ciebie napisze, a Ty nie odpiszesz lub się wylogujesz, to jest to automatycznie równoznaczne z tym, że korzystasz z moda i dostajesz bana.

Dokładnie, ja już tak 2 razy dostałem, ale potem miałem taki sposób, że się szło na jakąś górkę w m1, "wchodziło" do budynku gildii i łowiło w ziemi :D Tak jeszcze nigdy bana nie dostałem :)

Opublikowano

postaw 5 kont na fb a pozostale pusc bota na metki w m2 i jednego na rudy na sohan lub do swiatyni - malze z fb bedziesz mial , ku i kd z dropka w m2 i przetopy z tamtego konta - kd +1,2 bedziesz mial na przetopy. 

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Polecacie jakieś autopickupy ? bo Ten od Kamera to trzeba siedzieć z godzine i zaznaczyć wszystkie itemy.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

A czy jest bot na kopanie rud?

niewiem bo nie gralem dawno na kamermodzie ale jak jest farmbot na metki to musi byc i na rudy ;) wydaje mi sie ze jest ;) 

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Najlepiej na Fishbot i nie martw się za to bana nie dostaniesz ja grałem na PL na wh i miałem wykrywacz gm i pisałem do niego "Cze ;D" i mnie nie zbanował oni chyba nawet komend nie znają są tylko do kasy trzepania :D

Opublikowano

A GM nie ma czegos takiego czym może sprawdzić gracza?Jezeli sprawdzi jego jednego woja np. na fb to automatycznie wyskoczy mu jego nastepne kilka kont...po czym sprawdzi nicki i ip i zbanuje wszystkie konta.

Opublikowano

Zależy, ja dostawałem bany najcześćiej na emaila, lecz bywa że gm jest chujem i banuje na ip wszystko co jest powiązane twoim adresem...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Mam 15 kont na TBD, 30 levele, łowie około godzine, dwie dziennie, ponieważ za większą ilość godzin jest ban. Nigdy nie zablokowali mi konta w grze. 

Na negrosie swego czasu latało około 18-20 kont w świątyni na rudach, zbanowane jedno ponieważ zbugowało się w jednym miejscu a mnie nie było. Też niby straszyli ze po ip ale nic nie było. 

Chociaż była sytuacja, gdzie napisali mi coś na wzór : o wyrzucaniu i podnoszeniu małży też wiemy, nie musisz się martwić". Także sprawdzać sprawdzają, ale Cie nie zbanują  bez dowodów. A w większości ich nie pokazują. Dla mnie to informacja, że nic nie mają. Dlatego warto czasem do samego GameForge napisać, a odblokują. :)

Opublikowano

jpd... wypowiadacie się a sami nawet nie wiecie jak się łowi na fb... wystarczy że dziennie będziesz łowił na bocie więcej niż 3-4h i masz bana bo po logach pójdą i masz dyntke... ja tak parę razy miałem patrzyłem cały czas na grę czy ktoś piszę i nagle jeb 3 konta zbanowane ( poszło wszystko z tego samego emaila )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...