Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabicie Super Zombie

Davide2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najszybszy sposób: idziesz do Boulder City najlepiej, szukasz opuszczonego Vaulta oraz Baru w pobliżu wody. Tam niedaleko stoi koparka, gdzie się respi Super zombie. Niedaleko stoi karetka, na której nie będzie Cie bił. Ciągniesz go tam i z niej go bijesz. Najopłacalniej jest wziąść sajgę z trzema magazynkami, 23-28 strzałów i padnie : ). Zabiłem go z 50 razy i dwie snajperki jak narazie ^^. Pozdrawiam.

Opublikowano

@t

Nie ma sposobu, chyba że się pytasz jak najłatwiej i jak najszybciej jaką bronią itp.

Zależy gdzie chcesz zabić tego zombiego, od tego zacznijmy. Szukasz gdzieś miejsca gdzie zombie nie dosięgnie ale także żebyś był całkiem blisko niego.

W bouler tak jak kolega napisał a w Norad np. jest wiele miejsc najlepiej tam na medach lub w innych miejscach.

Jaką bronią? Zależy ile magazynków do jakiej broni masz bo jeśli masz np. do FN to z niego lej.

Ale tak to masz kilka opcji

W Norad bronie nie na stanagi możesz używac na zombie jak je znajdziesz, z item boxów dużo leci ich

Z Saigi to popularny sposób ale musisz kupywać w sklepie lub od graczy lecz teraz tak:

Jak masz dolary ja bardziej polecam ammo do mossberga i z mossberga go zabijać, mniej kasy wydajesz niż ammo z saigi. z mossberga to chyba 4 magazynki lecz dokładnie nie pamiętam.

Albo za stanagi możesz saiga ammo kupywać i iśc na zombiego.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Patrzałem i strzelanie z saigi jest bardziej opłacalne niż strzelanie z mossberga. Mówie tutaj o kupowaniu amunicji do tego i tego w sklepie za dolary. Taniej wychodzi do saigi.

Opublikowano

Dobra, dzięki. Najbardziej bym chciał wiedzieć jak najłatwiej go zabić w Norad military base, bo wystrzelilem w niego scara 60 ammo, m4 semi 60 i nie umarl ;_;

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

@ 2x up

Ja też testowałem i taniej wychodzi kupowanie ammo do mossberga bo prawie za 4x magazynki do mossberga masz 1 magazynek do saigi więc wiesz. A z mossberga na 4 i pól go jedziesz. No chyba że ceny sie zmieniły bo narazie nie mam dostępu do ISS

@ up

Zacznijmy od tego że nie strzelaj z takich broni jednoostrzałowych, to znaczy możesz jak ci nie potrzebna lecz ty miałeś m4 semi i lepiej wyładować magazynek i strzelać z scara ten magazynek.

z stanagów trzeba chyba ok. 150-200 naboi? nie powiem ci teraz dokładnie. Ale jak masz m4 semi to wyładuj magazynek i użyj go do scara i strzelaj. Też najlepiej połącz wszystkie by jak najwięcej ammo w jednym magazynku było

Opublikowano

W takim razie gdzie wy mu strzelacie? strzelając trochę pod głową (między głową a torsem) stojąc z nim twarzą w twarz z saiga ammo minimu 40 wastuję...

Opublikowano

no to chyba strzelasz do niego z kilometra. Odległość też wpływa na zombiaka, szczególnie jak się strzela z shotguna. Na necie jest pełno filmów jak ludzie strzelają do super zombiaka. Ja strzelam do niego na leżąco. Czy to coś daje? nie wiem, ale wygodnie dla mnie.

Opublikowano

z saigi zombiak leci na 19 pocisków, z mossberga na 24.

No właśnie, też mi się wydaje że ok. tyle też strzelam i dlatego taniej ammo do mossberga wychodzi kupić. Jak dla mnie

Opublikowano

teraz tak, kiedyś do saigi tanie magi były. Ja tam polecam wymieniać się z ludźmi za magi. Przez marketplace się nie opłaca, a ludzie czasem lubią się rzucić.

Opublikowano

@up

Tak, lecz nie każdy ma dużo stanagów, po za tym ja tam mam Premium więc kasa jest i zawsze w marketplace kupuje + premium to na premium zabijam te zombie, lepszy loot

Opublikowano

ja nie mam premium, a w markecie już nie pamiętam kiedy kupiłem ammo. Ogólnie do zombiaka strzelam z wszystkiego co respi się w boxie. Stanagi tylko wyciągam. Nawet jak mi brakuje troszkę ammo to sobie dobijam czasami zombiaka ze stanaga. Jak nie mam z czego strzelać, to omijam sobie dziada i idę na inny serwer. Oprócz norad jak jestem na pvp w clearview to lootuje boxy w policji. Często wypadają mi kt decidery i mossbergi, więc magi na zombiaka jak znalazł. Aktualnie nie lootuje norad, bo mam zapas broni w globalu i lockerach na kilka tygodni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...