Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która postać pod Bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jaka postać byłaby najlepsza pod Bola, mam prawie 6300 i moge kupić każdą, jaka postać robi dobre combo ze skryptem ? (free skryptem), myślałem nad syndrą, kha'zixem, swaimem ale niewiem która ze skryptem by kosiła. podpowiedzcie mi

Opublikowano

nie ma

a LB? dobra na free skryptach?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

lb na free wbudowane w bolu jest dobre

na combo syndry jak w ogóle syndra to tylko beasty

od hondy jest lepsza syndra, ale na słabsze kompy beasty.

bb68.png

Opublikowano

pytam sie czy jest darmowy skrypt na syndre. jesli tak prosze o link

dam plusa

Jasne, że jest. Nie wiem czemu nikt nie poleca ale ja używałem Syndra Combo by Hunter i jest całkiem okej, dość dobre stuny jak na free. Pozdro

Opublikowano

Jasne, że jest. Nie wiem czemu nikt nie poleca ale ja używałem Syndra Combo by Hunter i jest całkiem okej, dość dobre stuny jak na free. Pozdro

dos dobre? 1 na 10 trafi, przewidywanie ruchów z du*y i  ledwo 6/10 q trafia. taka dla vipów trafia 99/100 x q i 80/100x w...

bb68.png

Opublikowano

te syndra combo by hunter to gowniane fchuj jest. lepiej zaoszczedzic na vipa i korzystac z beasty syndra, ewentualnie z tego skryptu od hondy ;P

Opublikowano

jak nie masz vipa to kupuj i graj nidalką, twórca będzie dzisiaj ze mną dopracowywał szczegóły co do celowania także pewnie jeszcze jutro będzie miodzio, w teamfightach jedyne co robisz to klikasz U i co 3s rzuca dzidę w przeciwnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...