Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

opłaca się mainować trynde?

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w sądze, że byłby to dobry pick na topa i na jungle.

ps. przy okazji wyjasni mi ktoś co dają staki jak sie juz ma feral flare? im wiecej ich potem mam tym wiekszy dmg czy coś?

Opublikowano

Po zmianie latarni ma szansę zabłysnąć w jungli, ponieważ Feral Flare daje ładnego boosta do AA, a Tryndamere opiera się właśnie na AA. Na topa trochę gorzej ale nadal losowe kryty robią miazgę. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Niby tak, ale to jest Trynda. Dostanie jednego stuna i jest po nim. Attack Speed robi swoje w jungli z latarnią, ale na tą chwilę najlepiej grać jest Xin'em (:.

Wbijesz na fulla passywkę, dostajesz losowe kryty.

8372383248.png
Opublikowano

według mnie nie. po nerfak nei ma tego czegoś. brakuje mu poweru. Jest jednak dalej dobry, a z feedem czyni cuda, imo są lepsze picki

bb68.png

Opublikowano

Niby tak, ale to jest Trynda. Dostanie jednego stuna i jest po nim. Attack Speed robi swoje w jungli z latarnią, ale na tą chwilę najlepiej grać jest Xin'em (:.

Wbijesz na fulla passywkę, dostajesz losowe kryty.

Dlatego na Tryndamere przeważnie bierze się Cleanse, a jeżeli ich team nie ma chorego CC to kupujemy w grze QSS. Losowe kryty w early BARDZO bolą. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Grałem dość sporo na tryndzie w sezonie 3, a w 4 sezonie jest według mnie dobry, ale nie rewelacyjny. Nerfy dały po sobie znać, nie da rady za bardzo spushować do turreta przy inhi w 15 minut itd.

Mnie boli to, że musiałem zmienić styl gry na nim, teraz opiera się po prostu na farmieniu, wybiciu turreta z topa a w teamfightach na wejściu w carry. Nie jest wart mainowania, a do tego lepiej umieć grać na kilku innych postaciach bo nie wiem jak po Tobie, ale sporo ludzi nie daje rady Tryndą na Renektona/Jaxa.

xyz

Opublikowano

Dlatego na Tryndamere przeważnie bierze się Cleanse, a jeżeli ich team nie ma chorego CC to kupujemy w grze QSS. Losowe kryty w early BARDZO bolą. 

cleanse na trynde? gram w ta gre kilka lat i jezscze NIGDY tryndy z cleansem nie widzialem :)

@topic : oplaca sie,teraz z feral flara jest miazga w jungli,na topie zalezy od przeciwnika :) ale pamietaj,ze jesli przeciwny team ma duzo cc to trynda nie moze duzo zrobic,podobnie jak master yi/katarina

baner.png

Opublikowano

cleanse na trynde? gram w ta gre kilka lat i jezscze NIGDY tryndy z cleansem nie widzialem :)

@topic : oplaca sie,teraz z feral flara jest miazga w jungli,na topie zalezy od przeciwnika :) ale pamietaj,ze jesli przeciwny team ma duzo cc to trynda nie moze duzo zrobic,podobnie jak master yi/katarina

Trynda z Cleanse to jak Vayne z Cleanse - toż to miazgę w TF wtedy robi, bo CC'ki są mocno redukowane. :) Imho warto zacząć mainować Tryndę :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Zdecydowanie TAK. Trynda z 3 itemkami rozwala adc i apc w tf i jeszcze ucieka :)

Plus jego splitpush jest A W E S O M E

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Każdego champa opłaca się mainować, jeżeli umie się nim grać.

Znam typa, który gra Soraką tylko na jungli. Znam innego, który grywa Sejuani na midzie. Kolejny mainuje na supporcie Veigara.
Rozumiem, że pytanie było o coś innego ;D

Jeśli chodzi o junglę, to Trynda obecnie sporo zyskał - jak każdy champ oparty na szybkości ataku, a na topie gra opiera się głównie na farmie i splitpushowaniu.
Jeżeli lubisz takie klimaty, to mainuj jak najbardziej - split push nigdy nie wyjdzie z mody.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Polecam przypatrzyć się jak grają prosi. Są nawet tacy, którzy mainują tryndę min. Hentai. Popatrz na YT jego gry, co do obecnej mety  - widywałem w jungli na 5v5 d1 - challenger.

80418163723791597115.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...