Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na gildie [stabilny]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję pluginu na gildie taki jak na mchc

Żeby można było wyrzucać gracz z gildii itd bo pobrałem z bukkitpolska i był niestabilny psuł całkowicie cuboida spawnu

W tym pluginie aby można było edytować message, claim gildii koszt zalozenia itd.

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Możesz użyć ultimaGuild, ale nie tetowałem z tego  co słyszałem to najlepszy plugin który jest na internecie.

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Zobacz czy Factions ci odpowiada (wymaga pluginu MCore).

O ile pamiętam można tam edytować wiadomości.

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Ale factions nie chce jak na razie

Możesz użyć ultimaGuild, ale nie tetowałem z tego  co słyszałem to najlepszy plugin który jest na internecie.

Nie działa na mcpc+ spigocie ani craftbukkicie 1.7-1.7.9

Komendy dzialaja ale tworzenie nie

Faction nie chce a ultimaguild psuje cuboida

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

prosze o pomoc bo każdy jak pobieram plugin na gildie [prócz factions to nie działa] lub działają komendy a się nie tworzy gildia

Opublikowano

UltimateGuilds

a nasz vaulta? i podlaczone pluginy pod MySQL? jak nie to musisz podlaczyc

Opublikowano

ale nikt nie napisze za free wiem a mam uszykowaną kase na start serva

UltimateGuilds

a nasz vaulta? i podlaczone pluginy pod MySQL? jak nie to musisz podlaczyc

Bez urazy ale ten plugin jak bym nie zrobil kopii zapasowej to by moje 3 miech poszlo sie pie***ić!

Opublikowano

Polecam tobie skrypt UltimateClans. Jest to najlepszy skrypt na gildie według mnie, jeżeli chcesz go pobrać to musisz go podpiąć pod baze danych, bo jeżeli zrobisz /reload to będzie usuwało gildie. Mogę tobię podpiąć pod MySQl jeżeli będziesz potrzebował w tym pomocy.

Opublikowano

mam pytanko ultimateguilds jak wrzucam do pliku i nie mam jak palcic itemkami

Opublikowano

Jak chcesz bardzo dobre gildie nie jakies skrypty itp to pisz do mnie ;) Posiadam gildie z Tagami cuboidami i banowaniem gildi ;x + Ranking ;d oczywiscie  wszystko ladnie zrobione tagi i ranking na chacie oraz na tagi na tab ;x

Opublikowano

Jak chcesz bardzo dobre gildie nie jakies skrypty itp to pisz do mnie ;) Posiadam gildie z Tagami cuboidami i banowaniem gildi ;x + Ranking ;d oczywiscie  wszystko ladnie zrobione tagi i ranking na chacie oraz na tagi na tab ;x

napewno nie za darmo są małe bugi ale poczekam na ultimateguilds 3 po 2 mam i3 na kompie i mi crashuje serva i musze narzie wyl scripty

no chciałbym

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ xXBlakeyzXx

Jak chcesz bardzo dobre gildie nie jakies skrypty itp to pisz do mnie  Posiadam gildie z Tagami cuboidami i banowaniem gildi ;x + Ranking ;d oczywiscie  wszystko ladnie zrobione tagi i ranking na chacie oraz na tagi na tab ;x

ODPISZ NA PW ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...