Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony typu kinomaniak

K4P3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

No więc tak,kinomaniak zamknięty i nie ma gdzie oglądać filmów/seriali tak więc pytanie do was: 

Jaki serwis,nie licząc zalukaj jest godny polecenia?

I kolejne pytanie,kupienie vipa czy co tam jest na zalukaj poprawia jakość filmów/seriali?Ja o poprawie jakości nie słyszałem,ale nie chce mi się wierzyć ,że ludzie oglądają w takiej jakości seriale typu how i met your mother itp., gdzie na kinomaniaku były w hd za darmo....

Mogę wysłać smsa ,żeby kupić te premium czy coś ,ale zależy mi na jakości,więc jak macie sprawdzony serwis tego typu to piszcie,oczywiście będą lajki.(szczególnie zależy mi na serialu breaking bad i wyżej wymienionym jak poznałem waszą matkę)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

A gdzie tam Kinomaniak zamknięty...

http://www.kinoman.tv/

Kinoman to marna podróba kinomaniaka.

Gówno jakich mało,na każdym kroku reklamy,a o jakości nie wspomnę...

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Ja kinoman.tv polecam jednak :D Co prawda wyświetla dużo reklam, ale nie jest to przeszkodą bo można je oczywiście wyłączyć i tyle :D A jak dla kogoś nawet samo wyłączenie jest uciążliwe to zawsze może kupić premium, wtedy nie ma reklam ^ ^ A co do tej jakości no to praktycznie obok każdego filmu napisane jest w jakiej ów film jest jakości. Wiadomo, niska - no to jakość niska, w średniej da się oglądać, a wysoka jakość no to jest już bardzo dobra - z racji nazwy :D Czy podróbą kinomaniaka jest to już nie wiem i szczerze mówiąc nie interesuje mnie to bo odkąd kinomaniak upadł oglądam filmy praktycznie tylko tam i nie narzekam :D Także polecam z całego serca :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po upadku kinomaniaka trafiłem na stronę Alekino.tv. Nie trzeba się rejestrować, a filmy i seriale są za darmo jedyne co może wnerwiać to buforowanie filmów w dzień. Nie wiem jak tam jest z vipem bo nie kupowałem a jakość filmów wiadomo... zależy od tego kto jaką wrzuci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...